وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد:
تولید محتوای داخلی تنها چاره در فضای کنونی جهان
ربیعی : در دنیایی که مرز دیگر وجود ندارد ما هیچ راهی به جز تولید محتوای داخلی نداریم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در مراسم انتخاب شرکت رایتل به عنوان حامی مالی جشنواره فجر گفت : در دنیایی که مرز دیگر وجود ندارد و انسان ها ساعت های قابل توجهی از زندگی خود را در فضای مجازی سپری می کنند، ما هیچ راهی به جز تولید محتوای داخلی و وطنی نداریم.
وی افزود : هم اکنون برای تولید محتوای ایرانی - اسلامی اجماعی عمومی وجود دارد و ما نباید از افزایش تولید داخلی نگرانی داشته باشیم.
وی گفت: چشم و گوش ایرانی باید تولیدات داخلی را ببیند و بشنود و به آن عادت کند.
ربیعی با اشاره به اهمیت توجه به محتوای داخلی افزود: تولید داخلی زمانی که قدرت بگیرد، راه خود را برای خروج از مرز نیز پیدا می کند.
وی گفت: فزونی تولید فرهنگ، نوعی مقاوم سازی است و فرهنگ مقاومت را تجلی می بخشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اگر برای ذات فرهنگ ایرانی اسلامی تولیدات افزایش یابد جای خود را در سایر فرهنگ ها نیز باز می کند.
ربیعی گفت: برآیند تولید از متن فرهنگ بومی و داخلی بیرون می آید و خود را در سایر فرهنگ ها نشان می دهد.
وی افزود: زمانی که فرهنگ ایرانی اسلامی بروز می کند و ساعاتی از مصرف فرهنگی مردم را به خود اختصاص می دهد باعث خوشحالی است.
ربیعی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات فرهنگی سرمایه گذاری است و اکنون سرمایه گذاری های اصیل گوشه نشین شده اند و سرمایه گذاری های لمپن در عرصه جامعه بروز کرده است.
وی افزود: تعاون در حوزه اجتماعی یعنی پشت هم ایستادن که این موضوع برگرفته از فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی است و برای گسترش آن نیاز به فرهنگ سازی بیش از هر زمان دیگری وجود دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما اکنون به یک نهضت عظیم خیرخواهی جمعی نیاز داریم و برای استقرار فرهنگ بومی باید زندگی جمعی و فردی را نیز سازماندهی کنیم.
ربیعی با اشاره به اهداف سازمان تامین اجتماعی افزود: یکی از اقدامات مهم در اجرای این اهداف کمک به فرهنگ سازی است که در عین حال این حرکت برای سازمان تامین اجتماعی سودآوری اقتصادی نیز به همراه دارد.
وی گفت: فضای مجازی اکنون به عنوان رسانه ای چندکارکردی و یک ابررسانه مطرح است و ما می خواهیم از این رسانه برای کمک به رسانه ای دیگر یعنی سینما استفاده کنیم.
انتهای پیام /