• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
صفحه نخست » عمومی

نحوه بازیابی اطلاعات اسناد امحا شده در لانه جاسوسی

دانشجوی پیرو خط امام در زمان تسخیر لانه جاسوسی، درباره نحوه بازیابی اطلاعات اسناد امحا شده در سفارت سابق امریکا در سال ۱۳۵۸ گفت: از سازمان سیا اسناد محرمانه مختلفی در داخل لانه جاسوسی بود که آنها را پودر و رشته رشته کرده بودند.

حسین شیخ الاسلام در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما افزود: اولین چیزی که پودر کردند کلید رمزشان بود، هر روز  یک رمز داشتند که در یک بسته با مهر و موم خاصی نگهداری می شد.
دانشجوی پیرو خط امام در زمان تسخیر لانه جاسوسی اضافه کرد: این رمزها از امریکا برای سفارتشان در ایران ارسال می شد و هر روز با یک کلیدی از رمز به دستگاه‌ها متصل می‌شدند و با آنها مخابره می کردند.
مشاور امور بین‌المللی رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص اسناد فوق سری لانه جاسوسی گفت: این اسناد به امنیت ملی امریکا مربوط می شد مانند ماهواره ها و جاسوسان درجه یک در ایران که با لو رفتن اینها عواقب بدی برایشان پیش می‌آمد.
وی اضافه کرد: اطلاعات به صورت سری و فوق سری، خیلی محرمانه و محرمانه طبقه‌بندی شده بود که در زمان از بین بردن اسناد، موقعی که دستگاه پودر کن گیر کرد از دستگاه رشته‌کن استفاده کردند.
شیخ الاسلام اظهار داشت: زمانی که لانه را تسخیر کردیم با اسناد رشته رشته شده روبه‌رو شدیم و تلاش برای بازیابی اطلاعات آن را با همفکری دانشجویان و سر هم کردن اسناد انجام دادیم.
وی در باره چگونگی بازیافت اسناد گفت: با درست کردن تخته‌هایی کمی بزرگ‌تر از کاغذ آ.چهار، دور آن را کش انداختیم و یک به یک رشته ها را کنار هم چیدیم و آنها را بررسی کردیم که با تطابق جمله ها و حرف‌ها سندها بازیافت شدند.
شیخ الاسلام اضافه کرد: اولین چیزی که آنها  پودر کرده بودند از اسناد میکروفیلم‌ها بود با بررسی دقیق پودرها مشاهده کردیم که حاوی اطلاعاتی هستند به وسیله ایجاد الکتریسته ساکن پودرهای کاغذ را از فیلم‌ها جدا کردیم با بزرگ کردن آنها به وسیله عکاسی و سرهم کردنشان، اطلاعات خوبی به دست آوردیم.
دانشجوی پیرو خط امام در زمان تسخیر لانه جاسوسی افزود: اطلاعاتی از جاسوسی‌های خاص امریکایی‌ها درباره ایرانی ها و شخصیت های مهمی که با آنها در ارتباط بودند، پایگاه های کبکان و بهشهر و جاسوسی ماهواره ها در ایران به دست آوردیم که این اسناد به ما کمک کرد تا در جریان کارهای لانه جاسوسی قرار بگیریم.
وی ادامه داد : یکی از روش‌های سازمان سیا به این شکل بود که تحلیل‌های ماهیانه مهمی را  در خصوص وضع کل کشورها به ایستگاه‌های مرتبط با خودشان در منطقه  ارسال می کردند.
شیخ الاسلام افزود: بخشی از اطلاعات مهم در این اسناد درخصوص فلسطین، رژیم صهیونستی و لبنان وکردها در ایران و کشورهای همسایه، بلوچ‌های ساکن ایران و پاکستان، مسائل قومی و نژادی بین اعراب و ایرانی‌ها، قومیت‌ها در داخل ایران، حساسیت‌های حزبی بین شیعه و سنی و طوایف مختلف مشهود بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)