هزار دهیار ، مسئول اجرای طرح تفکیک زباله در روستاها
آموزش و فرهنگ سازی از ارکان موفقیت اجرای طرح تولید ورمی کمپوست
25 هزار دهیار کشور مسئول اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در روستاها هستند.

به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا وسیما ، معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور امروز در همایش ترویج تولید ورمی کمپوست در کوچصفهان گفت : برای این کار 2 هزار ماشین آلات حمل زباله به دهیاری ها تحویل داده شد.
کوشش تبار ، به آموزش هفت هزار دهیار در خصوص مدیریت پسماند اشاره کرد و افزود : آموزش و فرهنگ سازی از ارکان موفقیت اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا و تولید ورمی کمپوست است.
هماهنگ کننده ملی تسهیلات محیط زیست جهانی سازمان ملل نیز گفت : 300 طرح با هدف حفاظت محیط زیست در سواحل خلیج فارس ، خزر و نواحی زاگرس و توران در حال انجام است.
خانم دارایی ، روغن های خوراکی سوخته را یکی از عوامل آلودگی محیط زیست دانست و افزود : طرح بازیافت این روغن ها و تبدیل آن به بیودیزل برای سوخت خودروها اجرا می شود.
حجت شعبانپور معاون امور عمرانی استانداری هم در همایش ترویج تولید ورمی کمپوست گفت : این طرح در 52 دهیاری گیلان در آینده نزدیک اجرا می شود که برای اجرای آن به هر دهیاری 150 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است.
کامبیز یوسفی بخشدار کوچصفهان و مسئول برگزاری همایش ترویج تولید ورمی کمپوست نیز گفت : طرح تولید ورمی کمپوست از زباله به صورت آزمایشی در این بخش در حال اجرا است.