• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۲۲۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
اقتصادی » آب و انرژی
زنگنه مطرح کرد:

اروپا مقصد 300 هزار بشکه نفت خام ایران

وزیر نفت گفت: فروش نفت خام ایران به اروپا تاکنون به بیش از 300 هزار بشکه رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بیژن زنگنه با اشاره به این که قرارداد فروش 160 هزار بشکه نفت خام ایران به شرکت فرانسوی توتال 16 فوریه (سه شنبه، 27 بهمن) اجرایی می شود، افزود: بر اساس قرارداد امضا شده میان شرکت ملی نفت ایران و توتال، این شرکت فرانسوی روزانه 160 هزار بشکه نفت خام ایران را خریداری می کند.

وزیر نفت با اشاره به اجرایی شدن قرارداد توتال در اواخر بهمن و نهایی شدن قرارداد فروش نفت به انی ایتالیا در آینده ای نزدیک، گفت: فروش نفت خام ایران به اروپا تاکنون به بیش از 300 هزار بشکه رسیده است.

وی با تایید این موضوع که آیا افزون بر قرارداد فروش نفت شرکت ملی نفت ایران و توتال، در باره زمینه حضور این شرکت فرانسوی در طرحهای نفتی نیز توافقی حاصل شده است، گفت: توتال برای حضور در میدان نفتی آزادگان جنوبی و ایران ال ان جی اظهار علاقه کرده و قرار است ایران اطلاعات لازم را برای مطالعه در اختیار این شرکت فرانسوی قرار دهد، تا آنان پیشنهادهای خود را ارائه دهند؛ بدان معنا که ما در این باره توافق نکرده ایم که کار به آنها واگذار شود، بلکه توافق برای انجام مطالعه از سوی توتال انجام شده است.

انی قرارداد خرید نفت از ایران را در تهران نهایی می کند

وزیر نفت درباره این که آیا در سفر اخیر به ایتالیا با شرکت انی قراردادی امضا شده است، گفت: در سفر به رم با شرکت ایتالیایی انی قراردادی امضا نشد، اما مقامهای این شرکت قرار است بزودی به تهران بیایند تا یک قرارداد برای خرید نفت از ایران امضا کنند، ضمن این که این شرکت برای مشارکت در توسعه یکی از میدانهای ایران ابراز علاقه کرده است که در این باره نیز مانند توتال، تفاهم خواهیم کرد.

زنگنه مقدار درخواست انی برای خرید نفت خام از ایران را روزانه 100 هزار بشکه عنوان کرد و گفت: افزون بر این شرکت، پالایشگر ایتالیایی ساراس خواستار خرید روزانه 60 تا 70 هزار بشکه نفت خام از ایران است.

وی با اشاره به این که انی و ساراس هر دو پیش از تحریمها، از مشتریان اروپایی نفت خام ایران بودند، یادآور شد: تنها مقصد اروپایی نفت خام ایران در دوران تحریم، ترکیه بود که روزانه 100 هزار بشکه نفت از ایران می خرید که با قراردادهای کنونی به این میزان بیش از 300 هزار بشکه در روز اضافه خواهد شد.

بدهکاران مشکلی برای بازپرداخت بدهی ندارند

وزیرنفت درباره دریافت بدهی نفتی ایران با بیان این که هم اکنون فرآیند بازکردن حساب برای پرداخت مطالبات ایران در حال انجام است و آنها مشکلی برای پرداخت بدهی ندارند، تصریح کرد: همه شرکتهای معتبری که از آنها طلب داریم حتی شرکت اینوک امارات منتظر باز شدن فرآیند حسابهاست که چند روزی طول می کشد تا بدهی آنها پرداخت شود.

وی درباره پرداخت بدهی یونان نیز با اشاره به این که این کشور به دلیل ورشکستگی برای بازپرداخت بدهی، اندکی مشکل دارد، تصریح کرد: این کشور قرار است بر اساس یک برنامه زمانبندی بدهی خود را پرداخت کنند که هنوز تفاهم با آنها نهایی نشده است.

زنگنه با بیان این که شرکت هلنیک پترولیوم یونان بحثی درباره بازپرداخت بدهی ندارد، به سفر آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان به تهران در هفته جاری اشاره کرد و افزود: همزمان با این سفر بحثهای در این زمینه انجام خواهد شد، ضمن این که بازپرداخت این پول با بهره حقوقی اندکی به ایران پرداخت می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فراخوان اولین جشنواره تولید رسانه دیجیتال برای ایران جوان
فعالیت شبکه آموزش در بازنمایی ظرفیت‌های خراسان جنوبی در طرح «ایران جان»
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ راهیابی تکواندوکار ایران به جدول شانس مجدد
توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشاورزی خراسان رضوی برای جبران ناترازی برق
پیگیری روند تکمیل جاده ی طرود به بیارجمند
تعطیلی بخش اداری سازمان منطقه آزاد انزلی، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
بررسی مطالبات بازنشستگان فولاد در کمیسیون اصل نود
کاشت موفق یک میلیارد درخت، نیازمند مشارکت مردم
نساجی واقعی همین است؛ تیمی که فرمول صعود را بلد است
تشدید نظارت‌ها بر بازار میوه و تره‌بار زنجان
ثبت دو مناسبت جدید در تقویم رسمی کشور
معاون اول رئیس‌جمهور وارد مسکو شد
رونمایی از دو کتاب در میناب
نقش شورا‌ها در رونق و آبادانی روستا‌های کردستان
بهسازی ۴۹کیلومتر از راه‌های روستایی استان کرمانشاه
ناگفته‌های تاریخ در مستند «استعمار، داستان یک تاریخ»
عملکرد کارواش‌ها زیر ذره بین کارشناسان
پیشرفت ۶۰ درصدی عملیات تعریض محور دوراهی اسلام آباد به شهر میداوود
اهدای فرش 6 متری دست بافت به عتبات عالیات
هدف از اعمال جرایم مالیاتی افزایش عدالت است نه درآمدزایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)