• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۳۹۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

آغاز شمارش معکوس برای صاحبان جایزه «باربد»

نبض جشنواره سی و یکم موسیقی فجر در لحظات پایانی خود با معرفی برندگان جایزه باربد و با آغاز شمارش معکوس تا نتایج نهایی تندتر از روزهای دیگر می زند.

آغاز شمارش معکوس برای صاحبان جایزه «باربد»به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مراسم اختتامیه‌ سی‌ و یکمین جشنواره موسیقی فجر در ساعت 19 امشب در تالار وحدت با مراسم فرش قرمز و اجرای گروه موسیقی کامکارها، سهراب پورناظری، گروه چارتار و همچنین فیض علی فیض برگزار می‌شود و همزمان با آن برندگان جایزه موسیقی باربد نیز معرفی می‌شوند.

«جایزه باربد» نخستین بار به ساختار این رویداد هنری اضافه شده است و آثار برتر حوزه موسیقی انتخاب می‌شوند. 

روابط عمومی این جشنواره نامزدهای دریافت جایزه باربد را به این شرح معرفی کرد:

نامزدهای دریافت جایزه باربد در بخش موسیقی ایرانی برای بهترین آلبوم سازی به کنسرت های گاهان (یاسمین شاه‌حسینی)، دور نهان (علی اصغر عربشاهی)، یقین گمشده (اردشیر کامکار)، در سایه سرو (پویا محمدی) و روایت (مهدی تیموری) اختصاص یافته است.

نامزدهای بهترین خواننده نیز در همین بخش همایون شجریان‌ (چه آتش‌ها)، حمیدرضا نوربخش (کوچ بنفشه‌ها‌)، سالار عقیلی (وطن) و علیرضا قربانی (قطره‌های باران) هستند.

نامزدهای بهترین آهنگساز، هوشنگ کامکار (کوچ بنفشه‌ها)، حسین علیزاده (باده تویی)، کیخسرو، تهمورس و سهراب پورناظری (قطره‌های باران) و نوید دهقان (وطن) هستند.

نامزدهای باربد در بهترین آلبوم باکلام نیز باده تویی (حسین علیزاده و محمد معتمدی)، نه فرشته‌ام، نه شیطان (تهمورس پورناظری و همایون شجریان)، وطن (نوید دهقان و سالار عقیلی)، قطره‌های باران (کیخسرو، تهمورس و سهراب پورناظری و علیرضا قربانی) و چه آتش‌ها (علی قمصری و  همایون شجریان) اعلام شده است.

در بخش موسیقی نواحی نامزدهای بهترین آلبوم موسیقی شمال خراسان(سهراب محمدی)، عاشقانه‌ها (محمدرضا اسحاقی)، جاودانه‌های موسیقی مازندران (نظام شکارچیان)، آیینی (محمدرضا اسحاقی) و آوای کوهستان (محمد میرزایی) معرفی شده است.

 نامزدهای دریافت جایزه باربد در بخش موسیقی کلاسیک و بهترین آلبوم ها، باغ ایرانی (شهرداد روحانی)، و اینک بی‌کرانگی (سعید شریفیان)، خلیج فارس (شهرداد روحانی)، آفرینش (امیر پورخلجی‌)، شکوه‌های بی‌کلام (امین هنرمند) و همان یک شرار و هیچ (کارن کیهانی) هستند.

نامزدهای بهترین آهنگساز نیز امین هنرمند (شکوه‌های بی‌کلام)، شهرداد روحانی (باغ ایرانی)، شهرداد روحانی (خلیج فارس)، سعید شریفیان (و اینک بی‌کرانگی) و سعید شریفیان (به زمین و آفتاب) هستند.

در بخش موسیقی فیوژن نامزدهای بهترین آلبوم «ناگفته» از حافظ ناظری، «دینگو مارو» از محسن شریفیان، «گذر» از‌ سیاوش روشن، «ایستگاه یک» از کوارتت کاسته‌ و «گمانه» از سهیل پیغمبری اعلام شده است.

در موسیقی پاپ نامزدهای بهترین آلبوم به «شکوه» محمد اصفهانی، «باران تویی» چارتار، «یک لحظه عاشق شو» از حامی، «اولین» از سهند اطهری و کیوان تفتی و «عشق یعنی» از بهروز صفاریان اختصاص داده شده است.

گروه چارتار در «باران تویی»، بهروز صفاریان فریدون آسرایی در «عشق یعنی»، مرتضی پاشایی در «اسمش عشقه»، سهند اطهری در «اولین» و محمد شعبانی در «رقص با ریتم ساحل» نامزدهای بهترین آهنگساز هستند.

نامزدهای بهترین خواننده هم احسان خواجه‌امیری در «پاییزِ تنهایی»، محمد اصفهانی در «شکوه»، حامی در «یک لحظه عاشق شو»، مرتضی پاشایی در «اسمش عشقه» و فریدون آسرایی در «عشق یعنی» معرفی شده اند.

نامزدهای بهترین آلبوم در موسیقی تلفیقی «رویای خورشید» از کامران عراقی، «بر قطار زمان» از شوان توکل، «نوکوب» از همایون نصیری، «دعوت» از کاکوبند و «پندار» گروه آشا و «ماه و ماهی» از حجت اشرف زاده امیر و آرش بیات، «داماهی» از دارا دارایی و «شعله با تو رقصان» از مهیار علیزاده هستند.

نامزدهای بهترین آهنگساز هم به امیر و آرش بیات و حجت اشرف‌زاده در «ماه و ماهی»، کامران عراقی در «رویای خورشید»، شوان توکل در «بر قطار زمان»، همایون نصیری در «نوکوب»، میلاد درخشانی در «اشارات نظر»  و با تقدیر از کامران عراقی و گروه کامنت تعلق گرفته است.

در بخش ویژه ایران فرهنگی نیز از «شبگرد کولی باد» از سهراب پورناظری و روبیک آرتزویان، «ری تا روم» از سعید نایب محمدیو هزار توی قفقاز از افشار نامور و فیروز ویسانلو تقدیر می شود.

«جایزه‌ باربد» در هر سال تولیدات موسیقایی را درمدت‌ زمان یک ساله‌ از مهر تا مهر مورد بررسی قرار می‌دهد.

بخش جایزه به طور کلی از سه قسمت آلبوم‌ها، کنسرت‌ها و بخش جانبی تشکیل شده است.

با توجه به اینکه امسال به عنوان اولین سالی که این بخش به جشنواره اضافه شده است، داوری تنها در بخش آلبوم‌ها انجام می‌شود و علاوه بر آن آثاری که در دو سال گذشته تولید شده‌اند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

امسال به عنوان اولین سال، بیش از 500 اثر تولیدشده در قالب آلبوم موسیقی از مهر 92 تا مهر 94 در تمامی سبک‌ها بررسی می‌شود و جایزه‌ «باربد» با آرای بیش از 70 نفر از موسیقیدانان حرفه‌ای کشور انجام خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)