• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۵۰۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۱
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی:

اتحادیه اروپا باید در مبارزه با تروریسم به فرمول واحد برسد

لاریجانی: مسلمانان مخالف تروریسم هستند؛ فقط وهابیون از تروریسم حمایت می‌کنند که ربطی به اسلام ندارند.

اتحادیه اروپا باید در مبارزه با تروریسم به فرمول واحد برسدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه، 11 اسفند) در دیدار آندره روپرشتر، وزیر فدرال و امور کشاورزی و محیط زیست اتریش افزود: سیاست‌های کلی برای بحث محیط زیست تهیه و از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ شده است و باید قوانین در کشور بر اساس این مقررات بازنگری شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به آلودگی هوای ایران به دلیل ورود ریزگردها، تصریح کرد: برخی از مشکلات محیط زیست در کشور ما داخلی و برخی دیگر مربوط به شرایط بیرونی است، برای مثال در بحث ریزگردها که همراه با طوفان از عراق و عربستان سعودی به ایران وارد می شود بارها مورد بحث و گفتگوهای ما با این کشورها بوده است ولی نتوانستیم به تفاهمی در این زمینه برسیم.
وی افزود: کمبود آب معضل دیگر ما در بخش کشاورزی است و ما باید از منابع آبی محدود، نهایت استفاده را ببریم و به همین دلیل سیستم های جدیدی که بتواند آب را بهینه مصرف کند خیلی مورد توجه است ضمن اینکه در چند سال اخیر بودجه خاصی به آبیاری های تحت فشار اختصاص داده ایم.
آقای لاریجانی همکاری های دو کشور را در حوزه صنایع و حمل و نقل ریلی از دیگر موارد مورد اهمیت خواند و تصریح کرد: در برخی زمینه ها که اولویت های آینده ماست امکان سرمایه گذاری وجود دارد و این اولویت ها می تواند در حوزه انرژی، نفت، گاز و دارو باشد.

* ایجاد زمینه پیگیری طرح انتقال لوله گاز نوباکو با توجه به رفع تحریم ها
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح انتقال گاز نوباکو، گفت: با توجه به تحریم ها مسئله طرح انتقال لوله گاز تقریبا مسکوت ماند و حالا دوباره زمینه آن فراهم شده است که مجددا بر روی آن تصمیم گیری شود.

* اتریش و اتحادیه اروپا باید در موضوع مبارزه با تروریسم به فرمول واحد برسند
وی همچنین به مسئله گسترش تروریسم در منطقه اشاره و خاطرنشان کرد: اتریش و به طور کلی اتحادیه اروپا باید به یک فرمول واحد برسند تا کشورها نتوانند گروه های تروریستی را تغذیه کنند و سلاح در اختیار آنها قرار دهند چنانچه شما اکنون با حضور بی شمار مهاجران متوجه این مسئله شده‌اید که ادامه روند حرکات تروریستی چه معضلاتی برای جهانیان به دنبال خواهد داشت.

* اهمیت نحوه مواجهه غربی ها با اسلام و مسلمین/ وهابیون ربطی به اسلام و مسلمانان ندارند
آقای لاریجانی با اشاره به اهمیت نحوه مواجهه غربی ها با اسلام و مسلمین تصریح کرد: مسلمانان دارای عقاید و مذاهب مختلفی هستند و همه آنها از شیعیان، صوفیه، علوی ها و اهل سنت مخالف تروریست ها هستند و فقط یک گروه کوچک که وهابیون هستند از تروریست ها حمایت می کنند که اصلا ربطی به مسلمانان و اسلام ندارد ضمن اینکه رهبران اسلام و جریان های اسلامی همه با آنها و عملکردشان مخالفند که این مسئله باید در غرب مورد توجه قرار گیرد.

* روپرشتر: یکی از زیباترین و قدیمی‌ترین ساختمان های تهران متعلق به مجلس است
آندره روپرشتر، وزیر فدرال در امور کشاورزی و محیط زیست اتریش نیز در این دیدار گفت: یکی از زیباترین و قدیمی ترین ساختمان های تهران متعلق به مجلس است که این جای مباهات دارد و برای ما حضور در اینجا حایز اهمیت است.
وی افزود: در روزهای اخیر شاهد انتخابات پرشوری در کشور ایران بودیم و از این نظر باید به شما و ملت ایران تبریک بگوییم.
روپرشتر اظهار داشت: با آغاز مجلس جدید در سال آینده امیدواریم بتوانیم با گروه دوستی دو کشور همچنین کمیسیون های مربوط همکاری تنگاتنگی داشته باشیم همچنین ما در جریان سفر به ایران توانستیم یک یادداشت تفاهم در زمینه محیط زیست به امضا برسانیم و تلاش می‌کنیم تا زمان سفر رئیس جمهور ایران به اتریش مقدمات آن را آماده کنیم تا به امضای نهایی برسد.
وزیر فدرال در امور کشاورزی و محیط زیست اتریش تصریح کرد: آب و هوا، حفاظت از آب‌ها و رودخانه ها، مدیریت پارک های ملی و طبیعی و همکاری های صندوق های محیط زیستی دو کشور از جمله مباحث مطرح در این یادداشت تفاهم است و در دوسال آینده همکاری ها در این زمینه و همچنین مصرف بهینه انرژی گسترش می یابد.
وی با اشاره به سیاست های جمهوری اسلامی ایران در خصوص محیط زیست اظهار داشت: مواردی که در قانون اساسی و چارچوب های سیاست های کلی که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند و مباحثی که رئیس جمهور و جنابعالی مطرح کردید همچنین اینکه شما تا این اندازه به مسئله محیط زیست اهمیت می دهید، برای ما خیلی جالب و مورد توجه است.

* طرح‌های انتقال گاز نوباکو برای اقتصاد اتریش حایز اهمیت است
روپرشتر همچنین تصریح کرد: همکاری های صنعتی مثل طرح‌های انتقال گاز نوباکو برای اقتصاد اتریش خیلی حایز اهمیت است و این موضوع که بتوانیم گاز را به انرژی های نو تبدیل کنیم، اهمیت بسیاری دارد.

* ایران نقش بسیار مهمی در مهار کردن تروریسم داشته و خواهد داشت
وزیر فدرال در امور کشاورزی و محیط زیست اتریش همچنین در ادامه با اشاره به مسئله گسترش تروریسم اظهار داشت: در اروپا این اتفاق نظر وجود دارد که ایران نقش بسیار مهمی در مهار کردن تروریسم داشته و خواهد داشت و ما می دانیم که باید همکاری هایمان را در این زمینه افزایش دهیم و همچنین معتقدیم برای مبارزه با تروریست ها باید رفاه، عدالت و امنیت در این مناطق گسترش یابد تا زمینه را از افراد مستعد برای کارهای تروریستی بگیرد.
وی با اشاره به مباحث مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر، گفت: در این مجمع بحث پایداری و گسترش هرچه بیشتر رفاه، آب پاکیزه و سالم و تأمین انرژی که برای سال 2030 تنظیم شده است، مطرح شد که این مسئله در راستای برقراری عدالت برای همه مردم منطقه است که می تواند در مهار کردن تروریسم هم مورد توجه قرار گیرد.

* تشریح پیامدهای حضور مهاجران در اتریش و سایر کشورهای اروپایی
وزیر فدرال در امور کشاورزی و محیط زیست اتریش در پایان با اشاره به پیامدهایی که حضور مهاجران در اتریش و سایر کشورهای اروپایی داشته است، افزود: برخی از احزاب پوپولیستی سعی دارند با یک فرمول ساده این مسئله را القا کنند که اسلام با تروریسم موازی است ولی ما کاملا از این امر آگاهیم که نمی شود به این سادگی و با عملکرد یک گروه اقلیت، یک دین بزرگ را تخریب کرد ضمن اینکه گفتگوی ادیان می تواند این مسئله را تا حد زیادی حل کند و امیدواریم در آینده نزدیک این امر صورت پذیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)