• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۹۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲
بین الملل » تحلیلی
همچنان بخشی از نیروهای روسی در سوریه مستقر خواهند بود

نماینده روسیه: به اهداف مان در سوریه دست یافته ایم

آندری کلیموف گفت ما هرگز اعلام نکرده ایم همه عملیات نظامی خود را در سوریه به سرعت متوقف خواهیم کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه خبری سی ان ان، عضو کمیته مجلس سنای روسیه گفت مسکو به اهدافی که در سوریه مشخص کرده بود دست یافته است.

«آندری کلیموف» در مصاحبه با سی ان ان گفت:« ما هرگز اعلام نکرده ایم همه عملیات های نظامی خود را در سوریه به سرعت متوقف خواهیم کرد. ما تنها درباره عقب نشینی بخش عمده ای از نیروها و تجهیزاتمان و نیروی هوایی از سوریه صحبت می کنیم. اقدامات بعدی ما در سوریه به نتایج مذاکرات سیاسی این کشور  و رفتارهای سازمان های تروریستی فعال در این کشور بستگی دارد.»
این نماینده سنای روسیه درباره اقدامات کشورش در هفته های آینده در سوریه گفت:« از دیدگاه من ما اکنون به تداوم حضور شمار زیادی از بالگردها و جنگنده هایمان در سوریه نیاز نداریم. اما همچنان بخشی از نیروهایمان در سوریه مستقر خواهند  بود و اطلاعات دریافتی از ماهواره ها و دیگر تجهیزات را ارزیابی خواهند کرد و بطور مشخص شماری از نیروهای نظامی مان را همچنان در مراکز نظامی خود حفظ خواهیم کرد.»
وی در پاسخ به سئوالی درباره جزئیات عملیات آینده روسیه در سوریه گفت:« ما نیاز داریم که در شرایط کنونی تعداد پروازها و تعداد اقدامات نظامی را در سوریه کاهش دهیم زیرا ما پیش از این به برخی از اهدافمان در روسیه دست یافته ایم. ما حدود دو هزار تروریست را که از روسیه وارد سوریه شده بودند کشته ایم و بسیاری از مراکز و تسلیحات تروریستها را در سوریه نابود کرده ایم. بنابراین دیگر نیاز نداریم شمار زیادی از جنگنده ها و بالگردهای مان را همچنان در سوریه نگه داریم.»
آندری کلیموف درباره انتظارات روسیه از نتایج مذاکرات ژنو و دیدگاه این کشور درباره شخص بشار اسد رئیس جمهور سوریه گفت:« ما همان دیدگاهی را درباره بحران سوریه داریم که در سال 2009 داشتیم. ما همچنان بر راهکار سیاسی تاکید و با راهکار نظامی مخالفت می کنیم. ما تاکید می کنیم که درباره شخص بشار اسد یا کس دیگری سخن نمی گوییم بلکه درباره مردم سوریه سخن می گوییم و باید به آنها امکان داده شود که بتوانند دولت خودشان را تشکیل دهند و قانون اساسی کشورشان را براساس خواسته و میل خودشان تدوین کنند. ما با تلاش های برخی گروه ها یا طرف های خارجی برای دستکاری در نقشه کشور سوریه مخالف هستیم. این اقدامات قابل قبول نیستند.»
نماینده سنای روسیه درباره خواسته کردهای سوریه مبنی بر تشکیل منطقه خودمختار کردی در شمال سوریه گفت:« از دیدگاه من نمی توان درباره ساختار سیاسی و حکومتی کشورهای دیگر به آنها دستور داد. اما از دیدگاه من بعنوان یک شخص حقیقی و یک تحلیلگر شاید برای مردم سوریه نظام فدراتیو بهترین راهکار برای خروج از این مشکلات باشد. اما در صورت پذیرش نظام فدراتیو برای سوریه باید بپذیریم که خودمختاری تنها برای یک گروه قومی و نژادی قابل قبول نخواهد بود بلکه همه گروه های سوری از چنین حقی برخوردار خواهند بود. اما ایجاد نظام فدراتیو در سوریه با وجود دولت کنونی بسیار دشوار است زیرا قانون اساسی کشور کنونی سوریه ایجاد نظام فدارتیو را نمی پذیرد. این هم مسئله ای است که باید در مذاکرات پیش رو درباره سوریه مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.»
کلیموف در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه مسکو خواهان تشکیل چه نوع دولتی در سوریه در آینده است، گفت:« با توجه به روابط قدیمی و گسترده در بخش های دولتی و نظامی میان روسیه و سوریه این کشور یکی از همسایگان ما محسوب می شود. ما بسیار به هم نزدیک هستیم. رابطه ما با سوریه مانند رابطه واشنگتن با کشورهای طرف دیگر اقیانوس آرام نیست. به همین علت ثبات سیاسی در این منطقه و در سوریه برای روسیه بسیار مهم است. ما خواهان آن هستیم که سوریه از مسائلی مانند جنگ داخلی نجات بیابد. ما نه تنها خواهان روابط میان مردم سوریه و روسیه بلکه خواهان روابط سوریه با جامعه بین المللی هم هستیم. ما همچنین خواهان نابودی امکانات و تجهیزات نظامی گروه های تروریستی مستقر و فعال در سوریه هستیم.»
نماینده سنای روسیه درباره تاثیرات بحران اقتصادی و کاهش قیمت نفت بر تصمیم اخیر روسیه مبنی بر خروج بخشی از نیروهایش از سوریه گفت:« این عوامل در تصمیم اخیر ما درباره سوریه تاثیر گذار نیستند. چون ما برای دوره کنونی بودجه نظامی مان را افزایش ندادیم و زمانی هم که به رئیس جمهور اجازه دادیم که نظامیان ما را در سوریه مستقر کند اعلام کردیم که این مجوز نامحدود و طولانی مدت نیست. زمانی که مجوز اعزام نیروهای مان را به سوریه صادر کردیم اهدافی را مشخص کرده بودیم و این اهداف محقق شدند. بنابراین علت خروج نیروهای ما از سوریه در شرایط کنونی عوامل اقتصادی و مالی نبوده است بلکه تنها عامل تاثیرگذار در این تصمیم این بود که ما به اهدافی که در سوریه تعیین کرده بودیم دست یافته ایم.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)