• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۷۸۵۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

12 فروردین تجلی اراده و عزم ملی در مسیر برپایی حکومت اسلامی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای، یوم الله 12 فروردین را تحقق اراده و عزم ملی و همدلی و اتحاد عمومی ایرانیان در برپایی حکومت اسلامی و سکویی برای رشد و پیشرفت و تعالی مردم و کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در بیانیه این شورا آمده است:

«یوم‌الله دوازدهم فروردین» به عنوان روز تحقق شعار« استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» ملت قهرمان و شجاع ایران اسلامی و تجلی اراده ملی و خواست جمعی و عمومی ملت ایران در تعیین سرنوشت کشور خود و کوتاه کردن دست اجانب داخلی و خارجی نظام سلطه و طاغوت در تاریخ کهن ایران زمین به تلألو ایستاده است.

این بیانیه می افزاید:‌ «یوم‌الله دوازدهم فروردین»؛ طلوع فجر برپایی حکومت اسلامی با رویکرد مردم‌سالاری دینی است؛ پدیده‌ای نوظهور در عرصه اداره و مدیریت جوامع بشری که با درنوردیدن تمامی مرزهای جغرافیایی، سیاسی و دیپلماتیک مورد اقبال عمومی جوامع و کشورها به ویژه کشورهای تحت ظلم و ستم نظام سلطه قرار گرفته و امروزه به وضوح آثار و برکات آن، قابل احصاء و مشاهده برای دوست و دشمن است.

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: بیش از سه دهه ایستادگی بر آرمان‌ها، اهداف و دستاوردهای سترگ و عظیم انقلاب اسلامی و همدلی و همراهی و همزبانی ملت و دولت، مقاومت جانانه ملت بصیر ایران اسلامی در حفظ وحدت و اتحاد ملی و خنثی‌سازی توطئه‌های شوم استکبار جهانی و نظام سلطه، امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از آموزه‌های سراسر نورانی اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله و سلم) و مکتب حضرت امام خمینی (ره) را به الگویی بی‌بدیل و نمونه ای کارا و اثر بخش برای سایر ملت‌ها و دولت‌های مستقل و آزاده و آزادیخواه جهان به ویژه کشورها و دولت های اسلامی بدل ساخته است که کشور های متعددی با تبعیت و الگوگیری از این نمونه برتر به بازسازی و رشد و تعالی کشور خود مشغولند.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: به درستی که «یوم‌الله دوازدهم فروردین»؛ نقطه عطف و تاریخی ملت قهرمان و فهیم ایران اسلامی و نخستین ثمره و محصول پیروزی انقلاب اسلامی است.

«یوم‌الله دوازدهم فروردین»؛ فریاد رسا و آری بلند و قاطع ملت سربلند ایران اسلامی به نظام جمهوری اسلامی ایران است که در پیشانی حکومت و نظام ایران تا ابد تلألؤ می‌کند. 

« وم‌الله دوازدهم فروردین»؛ مهر تأیید مردم مؤمن و انقلابی ایران به انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت جمهوری اسلامی ایران است. 

این بیانیه در ادامه می‌افزاید: اینک پس از عبور از گردنه‌های سخت تاریخی، به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ بشریت به ویژه کشورها و ملت های اسلامی در پیچ بزرگ و بسیار مهم و حساس و تعیین کننده تاریخی قرار گرفته که ملت‌های مسلمان به ویژه ملت بزرگ ایران اسلامی، بایستی با هوشمندی و بصیرت هرچه تمامتر از تمامی موانع و این پیچ بزرگ تاریخی با موفقیت عبور و با وحدت و اتحاد و همدلی و همزبانی بین مردم و مسئولان در داخل کشور و ملت‌ها و دولت‌های اسلامی در خارج از کشور، در برابر هجمه‌های وحشیانه زورگویان و استکبار جهانی ایستادگی کند و از صراط مستقیم انقلاب و اسلام خارج نشویم. 

در همین شرایط وضعیت ایران اسلامی و وظیفه مردم آگاه و بصیر ایران به عنوان ام‌القرای اسلام و تنها نمونه و الگوی برپایی کامل حکومت اسلامی در جهان از همه حساس‌تر است که بایستی با دوری از اختلاف و تفرقه اختلاف‌افکنان، معاندان، منافقان؛ و حفظ وحدت حول محور ولایت فقیه با اجرای کامل سیاست های اقتصاد مدیریتی در میدان عمل و پیاده سازی جهاد اقتصادی بر روی زمین و مبارزه جدی و عملیاتی با قاچاق و فساد اقتصادی (کالا و ارز) همراه با احیاء و به حرکت درآوردن چرخ های تولید داخلی و افزایش و تمرکز بر روی تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌های ایرانی و اتکا به توان جوانان برومند و دانشمندان جوان و جوانان دانشمند ایران اسلامی و مدیریت هوشمندانه مدیران و مسئولان در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در منطقه شناخته شده و به سند چشم انداز ایران اسلامی در افق سال 1404 نائل آییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)