دانشگاههای تهران میزبان دانشجویان معتکف
دانشگاه های تهران در ایام رجبیه میزبان دانشجویان معتکف است .
کارشناس فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ثبت نام در این دانشگاه از 14 فروردین آغاز شده است وتا 24 فروردین ادامه دارد. سید عباس هاشمی افزود: همه ساله حدود 2 هزار نفر از دانشجویان برای حضور در مراسم اعتکاف این دانشگاه ثبت نام می کنند که این دانشگاه فقط ظرفیت 700 تا 750 نفر را دارد.
وی گفت: اولویت ، برای حضور دانشجویان این دانشگاه است ولی دانشجویان خارج از دانشگاه امیرکبیر هم در مراسم اعتکاف این دانشگاه حضور دارند.
مسول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علامه طباطبائی هم در خصوص اعتکاف دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: از امروز 18 فروردین ثبت نام دانشجویان در مراسم اعتکاف دانشجویان این دانشگاه آغاز می شود.
حجت الاسلام مرتضی شهمیری افزود: با توجه به اینکه مسجد این دانشگاه در حال تاسیس است و هم اکنون آماده نیست مقرر شده است تا مسجد جامعی که نزدیک این دانشگاه است برای این مراسم معنوی دانشجویی در نظر گرفته شود.
وی گفت: در سال گذشته با توجه به ظرفیت این دانشگاه 220 نفر از دانشجویان دختر و80 نفر از دانشجویان پسر در این مراسم معنوی حضور داشتند و اولویت خاصی برای دانشجویان نداشتیم.
مدیر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه شهید بهشتی هم اظهار داشت: ثبت نام برای اعتکاف دانشجویان این دانشگاه از امروز آغاز شده است و پیش بینی می شود حدود هزار نفر از دانشجویان در این مراسم معنوی ثبت نام کنند.
حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی افزود: دانشجویان از تمامی مقاطع در این مراسم معنوی حضور می یابند و ظرفیت این دانشگاه500 نفر است که دانشجویان برای ثبت نام در این مراسم می توانند از طریق سایت این دانشگاه اقدام کنند.