• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۹۳۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
اگر داور دربی اشتباه کند به خودش بد کرده؛

خوردبین: اشتباهات داوری اول فصل هم برانکو را اینطور ناراحت نکرده بود

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر اشتباهات سهوی داوری در اول فصل به ضرر ما نبود الان با چند امتیاز اختلاف در صدر جدول بودیم.

خوردبین: اشتباهات داوری اول فصل هم برانکو را اینطور ناراحت نکرده بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ محمود خوردبین درباره اینکه پس از بازی تیم پرسپولیس مقابل ملوان مطرح شد، مازیار زارع در جریان بازی به سمت نیمکت پرسپولیس آمده و خطاب به سرپرست تیم سرخپوشان برخورد نامناسبی داشت، ادامه داد: اتفاقا مازیار زارع پس از بازی با من تماس گرفت و گفت آیا نسبت به من توهین کرده است؟ من پاسخ دادم که چنین مساله‌ای نبود. او خواست؛ این مساله را در مصاحبه‌هایم بگویم که من هم گفتم، این کار را خواهم کرد، ولی اضافه کردم؛ از او و پژمان نوری گله دارم، چون توقع داشتم قبل از بازی برای  احوالپرسی هم که شده سمت من بیایند. به هر حال چند سال در پرسپولیس بودند. احترام گذاشتن هم کسی را کوچک نمی‌کند. حسین ماهینی و کنعانی‌زادگان آمدند اما آنها نیامدند. مازیار هم گفت قصد داشت آخر بازی برای این کار بیاید که آن مسائل پیش آمد و همه چیز منتفی شد.
وی ادامه داد: پژمان نوری و مازیار زارع بازیکنانی هستند که نام و نمک پرسپولیس را هم خورده‌اند. چرا باید چنین فضاهایی بوجود بیاید. بازیکنان زیادی از پرسپولیس رفتند و بعضی با تلخی هم رفتند ولی پس از جدایی، حرمت بزرگی پرسپولیس و مردم و هوادار آن را نگه داشتند و در واقع حرمت خودشان را حفظ کردند چون این رفتارها متقابلا از سوی مردم پاسخ داده می‌شود. پژمان و مازیار هم بازیکنان بزرگ و باتجربه‌ای هستند و اتفاقا مسئولیت چنین بازیکنانی سنگین‌تر است و اگر حاشیه‌ای پیش بیاید، چنین بازیکنانی می‌توانند آن را جمع کنند.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس درباره اعتراض‌های مطرح شده از سوی آنها درباره بازی و ادعاهایی که صورت گرفته است خاطرنشان کرد: فقط اگر بگویند کدام اتفاق در زمین روی داد که به سود ما بود، خیلی خوب می‌شود. چون من چیزی به سود خودمان ندیدم و اتفاقا همه چیز بر عکس بود و در واقع باید توجه شود اوضاع چگونه بود که برانکو با این آرامشی که دارد آنطور ناراحت و عصبانی شد و چند بار از داور و چند بار هم از کمک داور ملتمسانه خواست که اشتباهات برای پرسپولیس مشکل ایجاد نکند. کمتر کسی تاکنون توانسته است مربی پرسپولیس را عصبانی کند. این در حالی بود که آنها تا وقتی عقب نیفتادند مشکلی با داوری نداشتند.
وی افزود: در همان نیمه اول خطایی روی نداد ولی با اعلام آن، فرصت گلزنی دو به تک، از ما گرفته شد. برانکو در جریان آن داوری‌های اول فصل هم اینطور به هم نریخته بود و اگر آن اشتباهات که بارها گفتیم سهوی بود، اتفاق نمی‌افتاد. ما همین حالا با چند امتیاز اختلاف در صدر جدول بودیم. پس از کدام اراده صحبت می‌شود؟! 
خوردبین تصریح کرد: در واقع مسائل وارونه مطرح شده است در حالی که پرسپولیس در کلیت مسابقات و در همین بازی، قربانی اشتباهات شد هر چند خدا را شکر در این بازی با همت بچه‌ها و درایت کادر فنی تاوان این اشتباه برای ما سنگین نبود. البته در همین بازی که اینطور درباره‌اش صحبت می‌شود، یکی از بهترین و کلیدی‌ترین مهره‌های ما برای دربی محروم شد. پس داور مسابقه کجا هوای پرسپولیس را داشت در حالیکه یک بار با اشتباهی که صورت گرفت، جلوی باز شدن دروازه ملوان گرفته شد.
سرپرست پرسپولیس درباره دربی و شرایط تیم تصریح کرد: شرایط تیم ما خیلی خوب است. روحیه و انگیزه بچه‌ها هم در بالاترین حد است. البته دربی همینطوری هم خیلی حساس است و حالا قرار است قهرمان لیگ از داخل این بازی خارج شود. پس حساسیت بیشتر هم می‌شود. البته با پیروزی در این بازی هیچ چیز تمام نخواهد شد. استقلال خوزستان هنوز بالاتر است و باید تمام امتیازات را بگیریم. این در حالی است که مثلا با تیم‌هایی مثل گسترش فولاد تبریز بازی داریم که در بازی رفت تنها تیمی بود که ما را اذیت کرد.
وی درباره اینکه آیا نگران نیست جو سازی‌ها علیه پرسپولیس باعث بروز مشکل در بازی‌های آتی شود، اظهار داشت: امیدوارم اینطور نشود، اگر داوری در این شرایط اشتباه خاصی کند به خودش بد می‌کند. کسی از روی عمد چنین نخواهد کرد ولی امیدواریم تحت تاثیر بعضی مسائل، تمرکز خودشان را از دست ندهند. در هر حال از ما هم کاری بر نمی‌آید غیر از اینکه فوتبال خودمان را بازی کنیم.
خوردبین در پایان درباره تمدید قرارداد برانکو اضافه کرد: شخصا خیلی خوشحال شدم. هواداران هم خوشحال هستند. برانکو هم خودش شیرینی داد. به نظرم اتفاق خوبی بود. از همینجا از هواداران هم خواهش می‌کنم برای دربی و بویژه بعد از دربی در بازی‌های باقیمانده همانطور که تاکنون شاهد بودیم ما را تنها نگذارند. همان یک روزی که از حضور آنها محروم بودیم خیلی سخت بود و دلمان برایشان تنگ شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)