آب آشامیدنی شهر پلدختر وصل شد
با تکمیل خطی اضطراری، آب آشامیدنی شهر پلدختر وصل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: عوامل بخش اتفاقات این شرکت پس از دو روز تلاش شبانه روزی، خط اضطراری انتقال آب شهر پلدختر را به طول 3 و نیم کیلومتر به خط اصلی انتقال آب وصل کردند.
حمید رضا کرموند افزود: پس از آزمایش های اولیه و با رعایت موازین بهداشتی بامداد امروز تزریق آب به مخزن 10 هزار متر مکعبی شهر آغاز و صبح امروز آب آشامیدنی شهر وصل شد.
وی گفت: با این اتصال آب آشامیدنی بیشتر مناطق شهر برقرار شده است اما به علت فشار کم آب همچنان بعضی از طبقات واحد های آپارتمانی با کمبود آب مواجه هستند که این مشکل هم با تکمیل خط دوم تا غروب امروز برطرف خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آبفای لرستان گفت: توزیع آب از طریق تانکر و نیز آب بسته بندی تا رفع نهایی مشکل همچنان ادامه خواهد داشت.
آب آشامیدنی شهر پلدختر پنجشنبه گذشته در اثر طغیان رودخانه کشکان و آسیب دیدن خط اصلی انتقال آب شهر قطع شد.