تلاش داعش برای افزایش پهپادهایش برای جاسوسی و حمله
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه دیلی میرور، گروه تکفیری- تروریستی داعش واحد پهپادهای خود را برای جاسوسی و حمله به دشمنانش توسعه می دهد.
این روزنامه چاپ انگلیس در گزارشی به قلم سام وِب نوشت: دولت اسلامی [گروه تکفیری- صهیونیستی داعش] در تلاش است تا واحد پهپادهای خود را برای انجام حملات مرگبارتر توسعه دهد.
این گروه تروریستی چندین بار از پهپادهای کنترل از راه دور در عراق و سوریه استفاده کرده است. اما اکنون به گفته وزیر دفاع عراق، گزارش ها حاکی از آن است که این گروه تروریستی هولناک در تلاش است تا تعداد پهپادهای خود را افزایش دهد.
وزارت دفاع عراق آخر هفته تصویری منتشر کرد که نشان می دهد یک سرباز ارتش عراق پهپادی در دست دارد که اوایل این ماه ساقط شده بود. نشریه آمریکایی فُرچون گزارش کرد، می توان این پهپاد را به طور آنلاین به قیمت هزار دلار خریداری کرد.
ارتش عراق می گوید این پهپاد از یک پاسگاه ارتش عکسبرداری می کرد. این موضوع نشان می دهد که داعش از پهپادها برای جاسوسی از دشمنانش و نیز برای انجام حملات مرگبار استفاده می کند.