• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۰۴۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
استان ها » اجتماعی

اعتکاف در 650 مسجد خراسان رضوی

آستان قدس رضوی میزبان هزار و 840 معتکف ماه رجب می شود .

اعتکاف در 650 مسجد خراسان رضویبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت : مسجد گوهرشاد در جوار حرم مطهر رضوی و مساجد وابسته به این آستان مقدس در مشهد ، میزبان یک هزار و 840 معتکف زن و مرد می شود .   

هزار و 200  نفر از این افراد مرد و 640 نفر زن هستند که به صورت رایگان در مراسم اعتکاف اماکن متبرکه آستان قدس رضوی حضور می یابند  . 

حجت الاسلام سید جلال حسینی افزود : معتکفان در  5 مسجد وابسته به آستان قدس ( صدیقی ها ، مصلی ، احمدآباد ، خواجه ربیع و ملاهاشم ) نیز آیین اعتکاف را برگزار می کنند که مسجد صدیقی ها و ملاهاشم ویژه بانوان است.

او گفت : امسال با توجه به انجام عملیات ساختمانی ، تحکیم و مقاوم سازی و همچنین ظرفیت بسیار محدود و غیرقابل تفکیک مسجد جامع گوهرشاد فقط از آقایان برای شرکت در اعتکاف این مسجد ثبت نام شد .

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی افزود : در مسجد گوهرشاد نیز برنامه هایی از جمله 66 حلقه معرفت با حضور 10 استاد معتکف ، 6 جلسه کارگاه نگرش سیستمی به دین ، جلسات سخنرانی با حضور استادانی همچون حجج اسلام حسینی قمی ، قرائتی ، ماندگاری ، حاج علی اکبری و فرحزاد در سه روز اعتکاف اجرا می شود . 

حجت الاسلام حسینی گفت : مناجات و قرائت زیارت امین الله ، قرائت دعای ام داوود و مراسم وداع معتکفان و مداحی مداحان اهل بیت (ع)از دیگر برنامه های مراسم اعتکاف در مسجد گوهرشاد است .

او گفت : سخنرانی، مداحی، مناجات خوانی،پاسخگویی به سوالات شرعی و مراسم مختلف فرهنگی نیز در این مدت برای معتکفان برگزار می شود.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به چاپ 30 هزار کتاب آستان بندگی ویژه مراسم اعتکاف افزود: در مراسم اعتکاف، بسته فرهنگی شامل یک جلد کتاب آستان بندگی، یک جلد صحیفه سجادیه، مهر و جانماز و تسبیح، یک جلد کتاب مدیریت زمان، یک لوح فشرده از سخنرانی های منتخب حرم مطهر رضوی، نبات و نمک متبرک به معتکفین اهدا می شود . 

مراسم اعتکاف ماه رجب در 650 مسجد استان خراسان رضوی نیز برگزار می‌شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت : این مراسم در شهرستان‌ ها رایگان است اما در شهر مشهد هزینه ثبت‌ نام بین 15 تا 60 هزار تومان است.

حجت‌ الاسلام والمسلمین سیدمحمود مرویان‌حسینی با پیش بینی افزایش 10 درصدی معتکفان نسبت به مدت مشابه پارسال در خراسان رضوی افزود: 25 درصد از کل گروههای شرکت‌کننده دارای تحصیلاتی بیش از لیسانس ، 22 درصد این افراد لیسانس و  18 درصد دیپلمه‌ هستند و بقیه از تحصیلات کمتری برخوردار هستند .

مرویان ادامه داد : طلاب، دانشجویان، کارگران، کارمندان و بانوان خانه‌ دار بیشترین ثبت‌ نام‌کنندگان برای این مراسم معنوی هستند و  سخنرانی، مداحی، برپایی حلقه های معرفت با حضور استادان برتر دانشگاه و حوزه علمیه از مهمترین برنامه های اجرایی برای معتکفان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌ رضوی گفت: آستان قدس رضوی، بسیج، اداره‌کل اوقاف ، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و صدا و سیما برای هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم اعلام آمادگی کرده‌ اند.

پارسال 644 مسجد در خراسان رضوی برگزار کننده مراسم اعتکاف بودند و 54 هزار و 457  نفر در این آیین معنوی شرکت کردند.

مراسم اعتکاف که از آیین و سنن کهن اسلامی است دوم تا چهارم اردیبهشت برابر با 13 تا 15 ماه رجب المرجب در همه مساجد کشور برگزار می شود .


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی بام مدارس استان زنجان با توزیع ۶۰ هزار متر ایزوگام
تشکیل شوراهای محله استان مرکزی
هوای اصفهان ناسالم برای همه
فرماندار: آب مهمترین چالش کنونی آبادان
زعفران، نماد خلاقیت کشاورزان کوهپایه در روز‌های کم‌آبی
تحویل پرنده مهاجر زخمی به اداره محیط زیست بروجرد
شکست تیم فوتبال نسف ازبکستان از خاتون بم
اهدا مجموعه کامل شرح مکاسب آیت‌الله اعرافی به مدرسه علمیه درکاشان
کارآفرینی در کلاته رودبار دامغان
گسترده ترین عملیات مهار آتش سوزی جنگل الیت چالوس
جان باختن دو کودک بوشهر بر اثر غرق شدگی
نماز باران با عطر شهدا در کرمان
تقویم روز و اوقات شرعی سی ام آبان به افق آبادان و خرمشهر
آبیاری هوشمند در بیش از ۳۵۰ هکتار از اراضی استان زنجان
اتاق بازرگانی مشترک خراسان شمالی، ازبکستان و افغانستان تشکیل شد
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)