• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۰۴۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
استان ها » اجتماعی

اعتکاف در 650 مسجد خراسان رضوی

آستان قدس رضوی میزبان هزار و 840 معتکف ماه رجب می شود .

اعتکاف در 650 مسجد خراسان رضویبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت : مسجد گوهرشاد در جوار حرم مطهر رضوی و مساجد وابسته به این آستان مقدس در مشهد ، میزبان یک هزار و 840 معتکف زن و مرد می شود .   

هزار و 200  نفر از این افراد مرد و 640 نفر زن هستند که به صورت رایگان در مراسم اعتکاف اماکن متبرکه آستان قدس رضوی حضور می یابند  . 

حجت الاسلام سید جلال حسینی افزود : معتکفان در  5 مسجد وابسته به آستان قدس ( صدیقی ها ، مصلی ، احمدآباد ، خواجه ربیع و ملاهاشم ) نیز آیین اعتکاف را برگزار می کنند که مسجد صدیقی ها و ملاهاشم ویژه بانوان است.

او گفت : امسال با توجه به انجام عملیات ساختمانی ، تحکیم و مقاوم سازی و همچنین ظرفیت بسیار محدود و غیرقابل تفکیک مسجد جامع گوهرشاد فقط از آقایان برای شرکت در اعتکاف این مسجد ثبت نام شد .

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی افزود : در مسجد گوهرشاد نیز برنامه هایی از جمله 66 حلقه معرفت با حضور 10 استاد معتکف ، 6 جلسه کارگاه نگرش سیستمی به دین ، جلسات سخنرانی با حضور استادانی همچون حجج اسلام حسینی قمی ، قرائتی ، ماندگاری ، حاج علی اکبری و فرحزاد در سه روز اعتکاف اجرا می شود . 

حجت الاسلام حسینی گفت : مناجات و قرائت زیارت امین الله ، قرائت دعای ام داوود و مراسم وداع معتکفان و مداحی مداحان اهل بیت (ع)از دیگر برنامه های مراسم اعتکاف در مسجد گوهرشاد است .

او گفت : سخنرانی، مداحی، مناجات خوانی،پاسخگویی به سوالات شرعی و مراسم مختلف فرهنگی نیز در این مدت برای معتکفان برگزار می شود.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به چاپ 30 هزار کتاب آستان بندگی ویژه مراسم اعتکاف افزود: در مراسم اعتکاف، بسته فرهنگی شامل یک جلد کتاب آستان بندگی، یک جلد صحیفه سجادیه، مهر و جانماز و تسبیح، یک جلد کتاب مدیریت زمان، یک لوح فشرده از سخنرانی های منتخب حرم مطهر رضوی، نبات و نمک متبرک به معتکفین اهدا می شود . 

مراسم اعتکاف ماه رجب در 650 مسجد استان خراسان رضوی نیز برگزار می‌شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت : این مراسم در شهرستان‌ ها رایگان است اما در شهر مشهد هزینه ثبت‌ نام بین 15 تا 60 هزار تومان است.

حجت‌ الاسلام والمسلمین سیدمحمود مرویان‌حسینی با پیش بینی افزایش 10 درصدی معتکفان نسبت به مدت مشابه پارسال در خراسان رضوی افزود: 25 درصد از کل گروههای شرکت‌کننده دارای تحصیلاتی بیش از لیسانس ، 22 درصد این افراد لیسانس و  18 درصد دیپلمه‌ هستند و بقیه از تحصیلات کمتری برخوردار هستند .

مرویان ادامه داد : طلاب، دانشجویان، کارگران، کارمندان و بانوان خانه‌ دار بیشترین ثبت‌ نام‌کنندگان برای این مراسم معنوی هستند و  سخنرانی، مداحی، برپایی حلقه های معرفت با حضور استادان برتر دانشگاه و حوزه علمیه از مهمترین برنامه های اجرایی برای معتکفان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌ رضوی گفت: آستان قدس رضوی، بسیج، اداره‌کل اوقاف ، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و صدا و سیما برای هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم اعلام آمادگی کرده‌ اند.

پارسال 644 مسجد در خراسان رضوی برگزار کننده مراسم اعتکاف بودند و 54 هزار و 457  نفر در این آیین معنوی شرکت کردند.

مراسم اعتکاف که از آیین و سنن کهن اسلامی است دوم تا چهارم اردیبهشت برابر با 13 تا 15 ماه رجب المرجب در همه مساجد کشور برگزار می شود .


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
گشایش نمایشگاه فرهنگی عفاف و حجاب با عنوان حریم یاس در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
تاکید بر ضرورت احیای تالاب‌های هشترود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
زنجان؛ پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
جمع‌بندی سفر کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای مجلس شورای اسلامی به فارس  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)