• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۰۶۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۰
استان ها » اجتماعی

امام جمعه کرج: اعتکاف زمینه ای برای خودسازی و تقرب الهی

امام جمعه کرج گفت: اسلام با تشریح عبادت اعتکاف زمینه برای خودسازی و تقرب الهی را فراهم کرده است.


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در خطبه های امروز نماز جمعه کرج با اشاره به ماه مبارک رجب گفت: در روزهایی قرار داریم که عده ای میهمان خدا هستند و با برگزاری مراسم اعتکاف مردم درحال عبادت هستند و زمینه برای بازیافت فراهم شده است.
وی افزود: اسلام با تشریح عبادت اعتکاف یک نوع کناره گیری و زمینه سازی برای خودسازی و تقرب الهی را فراهم کرده است.
امام جمعه کرج در ادامه اضافه کرد: با توجه به اینکه دشمن می خواهد روح معنوی را از بین آحاد مردم ما جدا کند این موقعیت الهی است که فراهم شده است و باید قدر آن را دانست و با ید جوانانی که یک صفای باطنی دارند آن را حفظ کرده و جوانانی که لغزشی داشتند آن را جبران کنند.
خطیب جمعه کرج به 15 رجب سالروز وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب (س) نیز اشاره کرد و گفت: شخصیت او بی نظیر است که پس از واقعه کربلا عرصه را برای دشمنان تنگ کرد به طوری که رسول خدا فرمودند او برای من مثل خدیجه کبری است و باید حرمتش حفظ شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در بخش دیگری از سخنانش افزود: دشمنان منتظر غفلت ما هستند و اکنون پس از 37 سال توطئه ها و دسیسه های آمریکا را می بینید که نسبت به ما همه کار کرده و خسته هم نمی شود.
وی گفت: آمریکا و دشمنان منتظر غفلت ما هستند و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند نباید باورها تغییر کند که غفلت باورها ما را شکست داده و از هدفمان دور می سازد.
امام جمعه کرج ادامه داد: گویی دشمنان نفهمیده اند که هر چه فشار و تحمیل به ملت ما بیشتر شود وحدتشان بیشتر خواهد شد و جز خواری برای آنها چیزی را در پی نخواهد داشت.
وی در ادامه افزود: شیطنت شیطان تمام نشدنی است و نمونه اش را در همین چندماهی که از برجام گذشته دیدیم که چقدر دستور بر علیه ملت ما داده شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی خطاب به مسئولان گفت: باید از آمریکا دل کند زیرا که آمریکا شیطان است و تلاش می کند اسیر بگیرد و او بنایش بر سلطه است و تلاشش اسارت ما است.
وی ادامه داد: آمریکا در تلاش است ما را اسیر کند پس از آن نیز می گوید دروغ  بگو و فحاشی کن، آمریکا ما را تحت سلطه می خواهد و چیزی که آمریکا را ناراحت می کند استقلال ماست چون آمریکا خواسته هایی که دارد ما گوش به آنها نمی دهیم.
خطیب جمعه کرج افزود: شاید آمریکا به پیشرفتهای ما اهمیتی ندهد و آنچیزی که آنها را ناراحت می کند استقلال ماست، حتی به انتخابات ما که گوش به فرمانش نیستیم می گوید این انتخابات در ایران دموکراتیک نیست چون طبق نظر آنه عمل نمی کنیم.
وی همچنین به بیانات مقام معظم رهبری که در چند روز گذشته با دانش آموزان داشتند تأکید کرد و گفت: آنطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند در مقابل انقلاب اسلامی جبهه دشمن که جبهه استکبار است و محورش  آمریکا و رژیم غاصب است چند چیز را هدف گرفته اند که در بعضی از آنها به استقلال کشور اشاره کردند.
امام جمعه کرج در ادامه اضافه کرد:اگر مسئولان و مردم هرکدام به وظایفشان عمل کنندهمه مشکلات حل می شود و مباحث رهبر معظم انقلاب راجع به اقتصاد مقاومتی نصب العین مسئولین اگر قرار گیرد و عملیاتی شود خیلی زود اثرش دیده خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی خطاب به متولیان فرهنگی نیز افزود: متولیان فرهنگی باید پاسخگوی همه مشکلات فکری، و رفتاری جوانان باشند و باید برای پرورش جوانهای انقلابی مصمم، دارای فکر و اندیشه، هوشیار، بصیر، پویا، فداکار و شجاع کار کرد.
وی در پایان گفت: البته خود جوانها نیز باید حواسشان باشد و به فکر خود باشند مانند دوران انقلاب که کسی نبود این کارها را انجام دهد و خود جوانان بودند که تلاش کردند و راه را شناختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تدوین دستورالعمل ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای تولیدکنندگان کنتور آب
تأمین زمین برای احداث ۳ شهرک اقتصادی در اردبیل
کنترل و پیشگیری از بیماری دیابت با همراهی گروه‌های خودیار دیابت
آغاز عملیات اجرایی طرح توسعه بیمارستان ایران مهر بیرجند
هفته‌های شهرستانی شبکه اترک رسما کلید خورد
ستون برق آتش گرفت ، دو نفر جان باختند
تاکید بر توسعه همکاری‌های میان خراسان رضوی و قرقیزستان
تصادف مرگبار موتورسیکلت در ایوانکی
مجموعه خبری علم و فناوری چهارمحال و بختیاری
بازدید استاندار قزوین از سه واحد تولیدی و کشاورزی در راستای حمایت از اشتغال و بهره‌وری پایدار
دستگیری ۴ متخلف به زنده گیری پرندگان تزیینی و خوش آواز در شهرستان تالش
ترکیب اعضای شورای شهر یاسوج عوض شد
جمع‌آوری تورهای ماهی‌گیری در رود ارس
دستگیری عاملان تیراندازی بلوار فرودگاه در ایلام
۵۸ واحد صنعتی و تولیدی اخطار زیست محیطی گرفتند
دستگیری متخلف برداشت غیرمجاز از بستر پارک ملی دریاچه ارومیه
خبری از آسمان آبی بالای سر البرز نیست
گشت و کنترل در مناطق شکارممنوع شهرستان خوی
گردشگری سلامت در یزد گرفتار نبود پرواز بین‌المللی
توسعه زنجیره ارزش خرما ضرورتی راهبردی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
تصادف زنجیره‌ای و انفجار تانکر سوختی در محور کنار شهرک صنعتی یزد
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌آباد منصوب شد
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
استخدام در سازمان صداوسیما  (۲ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)