نیروهای ارتش بلژیک به علت اعتصاب زندانبانان فرا خوانده شدند
بلژیک، ارتش را برای کمک در زندان هایی که نگهبان های آنها به مدت دو هفته در اعتصاب بوده اند، فرا خواند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خبرگزاری رویترز از بروکسل، بلژیک، ارتش را برای کمک در زندان هایی که نگهبان های آنها به مدت دو هفته در اعتصاب بوده اند، فرا خواند. زندانبانان می گویند به علت کاهش بودجه، تعداد کارکنان زندان ها به طور خطرناکی کم است.
شش دسته با 30 نظامی برای کمک به پلیس و صلیب سرخ در زندان ها در بروکسل و منطقه فرانسوی زبان والونیا، جایی که زندانبانان اعتصاب کرده اند، بسیج شده اند.
وزارت دادگستری اعلام کرد؛ برخی از نظامیان بسیج شده در بزرگ ترین زندان های بلژیک، دو زندان در بروکسل و یک زندان نزدیک شهر لیژ مستقر شده اند.
شرایط زندان ها وخیم تر شده است و برخی از زندانیان از برخی از حقوق اولیه همچون حمام، سه وعده غذا در روز، دیدار با خانواده و دسترسی به وکیل برخوردار نیستند.
اتحادیه های کارگری اعلام کرده اند کمبود کارکنان، دسترسی را به دوره های آموزشی و دیگر فعالیت ها که می تواند خشونت را کاهش داد و جلوی تخلف مجدد زندانیان را بگیرد، محدود کرده است.