• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۳۸۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال
بیانیه کانون هواداران ذوب آهن در مورد فینال حذفی:

آقایان عدالت را به مسلخ نبرید

کانون هواداران باشگاه ذوب آهن اصفهان با صدور بیانیه ای نسبت به اتفاقات اخیر درباره برگزاری فینال جام حذفی واکنش نشان داد.

آقایان عدالت را به مسلخ نبریدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ متن این بیانیه به شرح زیر است:
" بسیار مفتخریم که تیم فوتبال باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن در دومین سال پیاپی و در پی یک برنامه ریزی اصولی مدیریتی، بهره گیری از درایت کادر فنی مجرب و استفاده از بازیکنان مجرب توانسته است، به فینال جام حذفی کشور راه یابد.
کیفیتهای تیمی که قرار است روز دهم و یا شاید با فشارهای باشگاه رقیب در روز نهم خرداد ماه یک پای فینال باشد، به خوبی در طی دو فصل اخیر بر همگان مشخص شده است. ذوب آهن بهترین تیم آسیا در دور گروهی بود و خیلی پیش تر حضورش را درفینال حذفی فصل جاری به ثبت رسانده بود.
ذوب آهن به لحاظ معرفی بازیکن  به فوتبال ایران و سبک بازی نیز در دو سال اخیر، فوتبال ایران را  به پیش برده است. در ترکیب تیمی که در طی دو فصل اخیربرای ذوب آهن به میدان رفته اند تنها شاید مهدی رجب زاده و قاسم حدادی فر پیش تر نیز رزومه ای پر پیمان را درفوتبال ایران به ثبت رسانده بودند و سایر نامهایی که این روزها برای ذوب آهن افتخار می آفرینند حاصل رویکرد مدیریتی و فنی جدید است که سبب شده است اسمهای جدیدی در کالبد فوتبال باشگاهی ایران شنیده شود.
اما در روزهایی که تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان بایستی تمام تمرکز خود را برروی دو بازی بسیار سخت و حساس ملی برای مصاف با تیم فوتبال العین امارات بگذارد، آن چیزی که سبب نگرانی فوتبال دوستان اصفهانی و هواداران این تیم شده است، شرایط حاکم بر فینال حذفی است.
متاسفانه پس از فشارهایی که به وجود آمد زمان برگزاری دیدار فینال جام حذفی  به شکل غیرمنصفانه ای از دهم خرداد به نهم تغییر یافت. حال آنکه ذوب آهن روز پنجم خرداد ماه بایستی در دیداری بسیار سخت مقابل العین به میدان برود. ذوب آهنی که سال گذشته شرایط تیم فوتبال نفت تهران را درک کرد و منتظر این تیم ماند تا آماده دیدار فینال حذفی شود این روزها بایستی دغدغه تنها سه روز فرصت برای آماده سازی و سفر به خرمشهر عزیز برای برگزاری دیدار فینال حذفی را داشته باشد که این به واقع جفا در حق ذوب آهن و مردم شریف اصفهان و هواداران این تیم است.
مورد بعدی که نباید از نظر دور نگه داشت و مشخص نیست فدارسیون فوتبال به چه دلیل و با چه فشاری در انجام آن منفعل عمل می کند صدور رای محرومان دیدار استقلال تهران با تراکتورسازی است. همه فوتبال ایران به خوبی درک می کنند که اعلام این رای بیش از مدت معلوم به طول کشیده است و همه می دانند فشارهایی در کار است که صدور این رای به تاخیربیفتد که با چنین رفتاری بی تردید عدالت در فوتبال ایران قربانی خواهد شد و منزلت و  اقتدار فدارسیون فوتبال به عنوان مرجع اصلی فوتبال زیر سوال خواهدبود.
آنچه مطالبه هواداران ذوب آهن، مردم شریف اصفهان، کارگران و خانواده بزرگ ذوب آهن از وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ است برقراری عدالتی است که به شدت در معرض تهدید است. متاسفانه بایستی گفت تاریخ نهم خرداد ماه که برای این مصاف بیان شده است به خوبی عدالت  تصمیم گیران را به مسلخ برده است و سایر موضوعاتی که در مورد شرایط و تصمیمات پیرامون برگزاری فینال حذفی به گوش می رسد می تواند به پاشنه آشیلی برای آینده فوتبال بدل شود.
بسیار ناخرسندیم وقتی از رفت و آمدها و تلاشهای گسترده برای تغییر شرایط برگزاری بازی فینال جام حذفی می شنویم و بسیار متاسفیم که می بینیم این تلاشها به نتیجه می رسد و می تواند به فوتبال که یکی از معدود تفریحات نسل جوان است ضربه ای نابودگر وارد سازد."
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)