• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۳۸۲۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸
بین الملل » غرب آسیا

انتقاد چاووش اوغلو از اتحادیه اروپا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه از اتحادیه اروپا به علت اصرار درباره تغییر قوانین مبارزه با تروریسم انتقاد کرد.

مولود چاووش اوغلو که برای شرکت در نشست بین المللی درباره لیبی در وین به سر می برد، شب گذشته پس از شرکت در این نشست در همایش بازرگانان و سازمان های مردم نهاد در وین در سخنانی گفت: در اوضاع کنونی که ما با پ ک ک و گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش مبارزه می کنیم، تاکید  بر اینکه باید قوانین مبارزه با تروریسم در ترکیه تغییر کند و  در غیر این صورت شهروندان ترکیه از دریافت روادید در سفر به اروپا معاف نخواهند شد، به نوعی حمایت از تروریسم است.

چاووش اوغلو تاکید کرد، ترکیه در مقابل چنین فشارهایی تسلیم نخواهد شد. وی افزود، «این سخنان که ترکیه در عرصه بین المللی در انزوا قرار گرفته، کاملا بی اساس است.»
وزیر امور خارجه ترکیه گفت: ما برای استقرار صلح و آرامش در جهان تلاش می کنیم و همچنان به ایفای نقش موثر در نظام بین المللی ادامه خواهیم داد.
چاووش اوغلو تصریح کرد: من پس از نشستی که در وین برگزار شد در نشست وزیران شورای اروپا در بلغارستان شرکت خواهم کرد و در نشست ناتو در بروکسل نیز حضور خواهم یافت.
وزیر امور خارجه ترکیه گفت: ترکیه به لحاظ نسبت کمک های بشردوستانه به در آمد ملی و کمک هایی که به توسعه دیگر کشورها می کند، در میان کشورهای جهان در ردیف نخست قرار دارد.
وی گفت: ترکیه پیش تر برای دریافت یک میلیارد دلار وام از صندوق بین المللی پول مدت ها در انتظار می ماند اما اکنون تبدیل به کشوری شده است که سالانه 3 میلیارد دلار به توسعه دیگر کشورها کمک می کند.
چاووش اوغلو تصریح کرد، ما ریاست دوره ای سازمان همکاری اسلامی و گروه 20 را بر عهده داریم. وی گفت، «اجلاس سازمان ملل درباره امور بشردوستانه و اجلاس کشورهای کمتر توسعه یافته نیز قرار است در ترکیه برگزار شود.»
وزیر امور خارجه ترکیه با تاکید بر اینکه کشورش صادقانه برای عضوی در اتحادیه اروپا تلاش می کند، گفت: به رغم آن، ما اکنون شاهد فرسودگی ارزش های مشترک در اتحادیه اروپا هستیم. ما از این مسئله بیشترین زیان را می بینیم. ما اکنون شاهد مسائل پیش از جنگ جهانی دوم در اروپا هستیم. اکنون اروپا شاهد مسائلی مانند، نژاد پرستی، خارجی ستیزی، اسلام ستیزی، یهودی ستیزی است و در اروپا همه جریان های منفی حضور دارند. همه اینها مسائل ضد انسانی است. زیرا هدف این جریان ها تحریک نفرت و خشونت میان انسان ها است.
چاووش اوغلو با تاکید بر ادامه مبارزه ترکیه با (‌گروه تکفیری صهیونیستی ) داعش، پ ک ک، پ ی د و دیگر گروه های تروریستی گفت:‌ ما به صورت موفقیت آمیز با پ ک ک مبارزه می کنیم و در حال پاکسازی شهرها از عناصر این گروه هستیم.
وی تاکید کرد، ترکیه مایل است با همکاری های مشترک با اتحادیه اروپا مسئله آوارگان و مهاجرت غیرقانونی را حل کند.
وزیر امور خارجه ترکیه تصریح: این موضوع فقط مسئله ما نیست بلکه مسئله مشترک همه جهان است. چاووش اوغلو با تاکید بر اینکه از سیاست های دوگانه اتحادیه اروپا به خوبی مطلع ام، اتحادیه اروپا را به صداقت فراخواند. وی گفت،«برخی کشورها بدون اینکه معیارهای اتحادیه اروپا را تحقق بخشند‌، به عضویت پذیرفته شدند.»
اوغلو، اتحادیه اروپا را به کارشکنی در مقابل روند عضویت ترکیه متهم کرد و معافیت از دریافت روادید در سفر شهروندان ترکیه به اروپا را حق طبیعی شهروندان ترکیه دانست.
وی همچنین تاکید کرد، اتحادیه اروپا بدون ترکیه به قدرت جهانی تبدیل نخواهد شد و توان حل مشکلات اقتصادی خود را نیز نخواهد داشت.
چاووش اوغلو با تاکید بر اینکه کشورش مایل است با حسن نیت درباره موضوع معافیت شهروندان ترکیه از دریافت روادید گفتگو کند، ‌گفت: همه باید به قول خود پایبند باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات بدمینتون پسران دانشگاه آزادی در گرمسار
اصلاح قانون بانک مرکزی با سیاست‌های کلی مغایرت ندارد
معرفی مسئولان و اعضای ستاد اجرایی مسابقه‌های قرآن دانشجویان مسلمان
اخبار البرز در یک نگاه
بازدید سرزده از میادین میوه و تره بار
انفجار یک دستگاه خودروی گازسوز در جایگاه سی ان جی نوکنده
تشییع سرگرد شهید ولی زاده در شهر جایزان امیدیه
وضعیت آسفالت جاده مرزیجران ونارضایتی شهروندان
شرح حال روز‌های قشلاقی عشایر بعد از ییلاقی به نسبت خشک
واریز بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها
انفجار تروریستی در پایتخت پاکستان
بسکتبال با ویلچر آسیا - اقیانوسیه؛ برتری بانوان ایران مقابل لائوس
توزیع ۹۴۵ تن برنج هندی یارانه‌ ای در مشهد
آغاز لیگ کانوپولو بانوان به میزبانی دریاچه آزادی
بررسی قضایی وضعیت تغییر کاربری اراضی زراعی آذربایجان غربی
اخذ ۲۷ میلیارد ریال برای رفع حریم شبکه برق در سال ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه «طراحی معماری معاصر ایران » در خرم‌آباد
تحقق ۳۰ درصدی تعهد اشتغال در گناباد
ابتکار رکورددار پرتاب وزنه جهان در تولید دیسک ورزشی
 حمل‌ونقل رایگان در محمدیه و مهرگان؛ گامی مؤثر در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)