جشنواره عرضه و طبخ آبزیان در بابلسر + گزارش
در این جشنواره یک سرآشپز بین المللی ، طبخ ماهیان را بطور رایگان آموزش می دهد .

نخستین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان شیلات مازندران و بخش خصوصی امروز در بابلسر آغاز شد .
دبیر برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت : در این جشنواره 11 غرفه طبخ آبزیان از جمله 6 غرفه عرضه محصولات فراوری شده مانند فیله ، کنسرو ، روغن تن و انواع بسته های ماهی و 5 غرفه عرضه ماهی زنده خاویاری ، سردآبی ، گرم آبی و زینتی برپا شده است .
اوانی هدف از برگزاری این جشنواره را بهره گیری مناسب از ظرفیت های شیلاتی مازندران برای مردم و افزایش سطح شیلات با ارائه محصولات سالم و ارگانیک دانست .
در این جشنواره که از امروز تا دوم خرداد در مجتمع قصر ماهی بابلسر برپاست ، یک سرآشپز بین المللی ، طبخ ماهیان را بطور رایگان آموزش می دهد .
محصولات این نمایشگاه با 15 تا 20 درصد تخفیف ارائه می شود .
بابلسر از شهرستان های مرکزی و یکی از مراکز مهم تولید و عرضه ماهیان خاویاری ، سرآبی و گرم آبی مازندران در کشور است .