• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۴۲۵۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۴
بین الملل » آمریکا
در ادامه کارشکنی های سیاستمداران آمریکایی؛

نمایندگان کنگره خواهان توضیحات بوئینگ درباره روابط با ایران

پایگاه اینترنتی فری بیکن: شماری از نمایندگان کنگره آمریکا طی نامه ای خواستار حضور مدیران بوئینگ برای ارائه توضیحات درباره روابط این شرکت با ایران شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی فری بیکن، شماری از اعضای کنگره آمریکا با نوشتن نامه ای  از مدیران شرکت هواپیمایی بوئینگ خواستند که دیداری با آنها داشته باشد تا تلاش های این شرکت برای ورود دوباره به بازار ایران را متوقف کنند.این نامه روز جمعه برای مدیریت شرکت بوئینگ ارسال شده است.
شرکت بوئینگ همانند ایرباس رقیب فرانسوی اش که پس از حصول توافق اتمی جامع اتمی در تابستان گذشته با دولت ایران وارد تعامل شده است در تلاش است که وارد بازار ایران شود.مقامات شرکت بوئینگ  ماه گذشته مذاکراتی را با ایران آغاز کردند. این شرکت امیدوار است که هواپیما و دیگر خدمات خود را به شرکت ملی هواپیمایی ایران بفروشد. پیشنهادهای شرکت بوئینگ با دلگرمی و تسهیلات دولت اوباما همراه شده است.دولت اوباما به تازگی به طور علنی شرکت های تجاری آمریکایی و اروپایی را  برای انجام تجارت با ایران تشویق می کند.
سه عضو ارشد کنگره اعلام کرده اند که دولت اوباما در تعامل با شرکت بوئینگ در تلاش است که از تحریم هایی که می تواند از سرمایه گذاری تجاری این شرکت در ایران جلوگیری کند ،چشم پوشی کند. برخی منابع معتقدند که این بخشی از یک طرح بزرگتر برای فراهم آوردن زمینه دسترسی ایران به دلار آمریکا است.در حالی که دولت اوباما متعهد شده است که جلوی این اقدامات را بگیرد اما از بخش هایی از لفاظی هایش درباره توافق اتمی عقب نشینی کرده است تا بتواند تنش های اخیرش را با جمهوری اسلامی کاهش دهد.
سه عضو کنگره از ایالت واشنگتن که مقر اصلی شرکت بوئینگ در این ایالت واقع است روز جمعه نامه ای را به مقامات این شرکت نوشتند و خواهان دیدار با آنها شدند.این نامه همچنین به رئیس شرکت ایرباس هم فرستاده شده است.  
در بخشی از این نامه که از طرف کتی مک موریس راجرزCathy McMorris Rodgers رئیس کنگره حزب جمهوری خواه،دیو ریچرت Dave Reichertرئیس کمیته تنظیم مقررات تجاری مجلس نمایندگان و دن نیو هاوسDan Newhouse نوشته شده است،  آمده است:ما این نامه را برای این می نویسیم تا مراتب نگرانی های خود را درباره فروش هواپیما،قطعات و دیگر خدمات مرتبط هواپیمایی به جمهوری اسلامی ایران اعلام کنیم.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: با توجه به اینکه شرکت ایرباس پیش از این با ایران مراودات تجاری داشته و شرکت بوئینگ هم در تعامل با دولت در تلاش است تا فروش خود را آغاز کند این می تواند به منزله سنتی بسیار خطرناک برای شرکت های غربی باشد.ما از شرکت های شما می خواهیم تا  پیچیدگی های بیشمار ایجاد روابط تجاری با کشوری را که بارها ثابت کرده قابل اعتماد نیست ،در نظر بگیرند. شرکت های غربی اعتبار خود را با انجام معاملات تجاری با ایران در خطر قرار می دهند. ایران به انجام آزمایش های موشکی بالستیک غیرقانونی ادامه می دهد.
در بخش دیگری از این نامه آمده است:ایران به لفاظی های خود ضد اسرائیل و آمریکا و دیگر اقدامات خود ادامه می دهد و هیچ نشانه ای مبنی بر تمایل آن به طرف  میانه روی در نتیجه توافق اتمی مشاهده نمی شود. بوئینگ و دیگران درباره اینکه امنیت آمریکا را ماوراء منافع خود قرار دهند، مسئوولیتی بر عهده دارند.امید ما این است که شرکت های شما درباره تجارت با ایران بررسی بیشتری انجام دهند .شما با احتیاط عمل کنید و تصمیمات تجاری خود را بر امنیت کشور و دوستان ما ترجیح ندهید.با توجه به مسائلی که مطرح شد ما احتراما از شما می خواهیم که دیداری با شما یا یکی از نمایندگان شما برای گفتگوی بیشتر درباره نگرانی هایمان داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)