• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۴۹۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

انهدام باند سرقت منازل مسکونی در تهران

باند سارقان سابقه دار منازل مسکونی سطح شهر تهران با سرقت 7 میلیارد تومان منهدم شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، در ساعت 19و 30 دقیقه 12بهمن سال گذشته احدی از ساکنین یک مجتمع مسکونی در خیابان امیرآباد شمالی در حین مشاهده تصاویر دوربین های مداربسته داخل پارکینگ مجتمع محل زندگی خود متوجه می شود که چهار نفر سارق [ به شیوه تخریب قفل درب ورودی ] قصد ورود به ساختمان را دارند ! که بلافاصله این شخص موضوع را به سایر ساکنین مجتمع اطلاع می دهد ؛ نهایتا با حضور اهالی مجتمع و اهالی محل ، یکی از سارقین دستگیر و سه نفر دیگر با یک دستگاه خودرو سمند سفید رنگ موفق به فرار از صحنه سرقت می شوند . 
انهدام باند سرقت منازل مسکونی در تهران
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت منزل در کلانتری 125 یوسف آباد ، به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 34 تهران بزرگ پرونده بهمراه متهم "حمیدرضا . م" جهت رسیدگی ، شناسایی و دستگیری اعضای گروه سارقین در اختیار پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 
با بررسی تصاویر بدست آمده از دوربین های مداربسته متعلق به برخی از محل های سرقت منازل بویژه در مجتمع های مسکونی آپارتمانی مشخص شد که متهم دستگیر شده ( حمیدرضا . م ) در چندین فقره از سرقت های مشابه دیگر نیز شرکت داشته و به صورت گروهی با انواع خودروهای لوکس و مدل بالا ، بهمراه سایر اعضای گروه سارقین اقدام به سرقت منازل کرده است . 
با توجه به شواهد و دلایل بدست آمده ، حمیدرضا که چاره ای جز اعتراف و بیان حقیقت نداشت ، صراحتا به مشارکت در دهها فقره سرقت در مناطق مختلف تهران اعتراف و سایر اعضای گروه بنام های روح الله . ر ( متولد 1367 ) ، امیر . م ، حمیدرضا . ک ، رضا . پ ( متولد 1362 و تحت تعقیب دادسرای ویژه سرقت ) ، جلال . الف ( متولد 1369 و تحت تعقیب دادسرای ویژه سرقت ) ، رضا . ک ( متولد 1361 ) و محسن . م ( متولد 1361 ) را معرفی کرد . همچنین متهم در ادامه اعترافاتش عنوان داشت که بیش از 5 کیلوگرم طلاجات مسروقه را به خریدار اموال مسروقه بنام محسن . الف ( متولد 1363 ) فروخته است . 
با شناسایی اعضای گروه سارقین ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که تعدادی از مجرمین سابقه دار در زمینه ارتکاب جرایم مختلف با تشکیل گروهی جدید از مجرمین سابقه دار و حرفه ای اینبار به شیوه سرقت منازل بویژه مجتمع های آپارتمانی ، سرقت های خود را آغاز کرده اند ؛ بررسی های بیشتر سوابق متهمین نشان داد که برخی از آنها نیز با تأمین قرار وثیقه به مرخصی اعزام و سپس متواری شدند و تعدادی از اعضای این گروه از سارقین نیز به اتهام ارتکاب جرایم مختلف تحت تعقیب مقام قضایی قرار دارند . 
با توجه به متواری شدن اعضای این گروه از سارقین و مجرمین حرفه ای ، دستگیری آنها به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 
سرانجام با اقدامات شبانه رزوی ، مخفیگاه تمامی اعضای این گروه از ساقین در مناطق خانی آباد ، خزانه و یاخچی آباد شناسایی و تمامی اعضای گروه در چند عملیات همزمان دستگیر شدند ؛ همچنین یکی از خریداران اموال مسروقه بنام "محسن . الف" ( متولد 1363 و خریدار بیش از 5 کیلوگرم از طلا و جواهرات مسروقه ) نیز در خانی آباد و به پایگاه سوم پلیس آگاهی منتقل شد . 
با دستگیری متهمین و اعتراف صریح آنها به دهها فقره سرقت منازل در مناطق مختلف شهر تهران ، بلافاصله شناسایی محل های سرقت در دستور کار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و با تلاش شبانه روزی و انجام تحقیقات مستمر از متهمین ، دهها محل سرقت در مناطق مختلف شهر تهران بویژه در  مرزداران ، یوسف آباد ، شهرک ژاندارمری ، صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، ستارخان ، میدان گل ها ، سیدخندان ، میدان فاطمی ، بلوار تعاون ، کارگر شمالی ، کارگر جنوبی ، بلوار آلاله ، شهران ، نازی آباد ، شهرک وصال ، شهرزیبا ، آیت الله کاشانی ، شریعتی ، خیابان فلسطین ، خیابان دولت ، خیابان جمالزاده ، خیابان فاطمی ، زرگنده ، آریاشهر ، خیابان بهبودی ، خیابان کاروان ، خیابان زرتشت ، میرداماد ، منیریه ، امیرآباد شمالی ، سه راه ضرابخانه ، پاسداران و خیابان ابن سینا شناسایی و متهمین صراحتا به انجام سرقت از محل های شناسایی شده اعتراف کردند . 
با شناسایی دهها مالباخته و دعوت از آنها جهت حضور در پایگاه سوم پلیس آگاهی ، مالباختگان  به پایگاه سوم پلیس آگاهی مراجعه و در جمع بندی بعمل آمده در خصوص میزان اموال سرقت شده مشخص شد که ارزش اموال سرقت شده از آنها بیش از 7 میلیارد تومان بوده است . 
با توجه به برآورد مالی پرونده ، اقدامات گسترده ای جهت شناسایی اموال و دارایی های متهمین آغاز شده است که تاکنون قسمتی از اموال متهمین به شرح ذیل و با هماهنگی مقام قضایی تمامی آنها توقیف شده است : 
1 - توقیف بیش از 650 میلیون تومان تومان موجود در حساب بانکی متعلق به یکی از متهمین 
2 - کشف بیش از350 گرم طلاجات خریداری شده از وجوه حاصل از سرقت . 
3 - توقیف یک دستگاه خودرو اپتیما .
4 - توقیف یک دستگاه خودرو النترا .
5 - توقیف یک دستگاه خودرو اسپورتیج .
6 - توقیف دو باب منزل مسکونی خریداری شده از وجوه حاصل از سرقت .
سرهنگ کارآگاه محمد نادربیگی ، رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، گفت: در ادامه رسیدگی به پرونده و به جهت شناسایی سایر جرایم ارتکابی متهمین ، قرار قانونی از سوی مقام محترم قضایی صادر و همه اعضای این گروه از سارقین در اختیار پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار داده شدند و تحقیقات از آنها به صورت مستمر در دستور کار تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)