هزاران مازندرانی رو به سوی حرم امام خمینی (ره) + گزارش
13 هزار مرد و 10 هزار بانوی مازنی در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) شرکت می کنند.

23 هزار مازندرانی به مرقد مطهر امام خمینی (ره) اعزام می شوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مسئول روابط عمومی سپاه کربلای مازندران گفت : از این تعداد 13 هزار نفر مرد و بقیه زن هستند .
سرهنگ رضایی افزود : همچنین در چند روز گذشته جانباز جویباری با ویلچر و نیز 310 ورزشکار از شهرستانهای بابل ، آمل و قائم شهر بصورت پیاده برای شرکت در مراسم گرامیداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) رهسپار تهران شدند .
به گفته وی 6 گروه دوچرخه سوار از ساری ، بابل ، قائم شهر ، نکا ، بابلسر و تنکابن از دیروز حرکت خود را به مرقد مطهر امام آغاز کردند و 2 گروه موتورسوار نیز از ساری ، عباس آباد و تنکابن فردا به سوی مرقد امام حرکت می کنند .
مسئول روابط عمومی سپاه کربلای مازندران افزود : هر کاروان اعزامی به مرقد مطهر امام خمینی ( ره ) را یک پزشک و پرستار با تجهیزات کامل پزشکی همراهی می کند .