• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۵۷۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹
بین الملل » آمریکا
ادامه لفاظی های ترامپ در تجمع انتخاباتی؛

ترامپ: ایران قدرت غالب منطقه است

نامزد انتخابات آمریکا: ما سبب شده ایم ایران به قدرت غالب در منطقه تبدیل شود، اما اگر من رئیس جمهور شوم، اوضاع متفاوت خواهد شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداو سیما، نامزد انتخابات آمریکا ضمن انتقاد از سیاست خارجی دولت اوباما گفت: ایران درمنطقه قدرت غالب است. ما سبب شده ایم ایران به قدرت غالب در منطقه تبدیل شود. اما اگر من رئیس جمهور شوم، اوضاع متفاوت خواهد شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، دونالد ترامپ ، نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تجمع انتخاباتی اش گفت:« باید درک کنیم که اولویت دادن به آمریکا چیست. این بدان معنا ست که در سیاست خارجی ، هرگز و هرگز وارد مناقشه ای نشویم مگر اینکه این کار سبب افزایش امنیت کشور ما شود.
باید این کار امنیت کشور ما را افزایش بدهد. این روند برخلاف سیاست خارجی هیلاری کلینتون است که به لیبی حمله کرد، عراق را بی ثبات کرد،
گروه (تکفیری-صهیونیستی) داعش را آزاد کرد و سوریه را به هرج و مرج انداخت و سبب شد مهاجرت گسترده ای شکل بگیرد که وضع آشفته ای را در سراسر جهان رقم زده است.
این سیاست ها سبب شده است ایران در مسیر دستیابی به تسلیحات هسته ای قرار بگیرد و به قدرت غالب در منطقه تبدیل شود. ایران در منطقه قدرت غالب است. ما سبب شده ایم ایران به قدرت غالب در منطقه تبدیل شود. اما اگر من رئیس جمهور شوم، اوضاع متفاوت خواهد شد. »
وی در ادامه افزود:« در حوزه تجارت نیز اولویت دادن به آمریکا به معنای آن است که از موقعیت شغلی کارگران آمریکایی درمقابل رقابت های غیرمنصفانه خارجی محافظت خواهد شد. اتفاقی که در حال رخ دادن است، واقعا شرم آور است. ما فقط قراردادهای تجاری فوق العاده خواهیم داشت. ما پیمان مشارکت فرااقیانوسی را امضاء نخواهیم کرد که برای کشور ما فاجعه است. این پیمان شبیه پیمان نفتا ست که بیل کلینتون امضاء کرد و سبب شد فرصت های شغلی و کارخانه های ما و کسب و کارهای تولیدی ما از بین بروند و به کشورهای دیگر به ویژه مکزیک بروند. ما رنج های زیادی را متحمل می شویم و این وضع بدتر می شود. در حوزه سیاست های انرژی نیز اولویت دادن به آمریکا به معنای آن است که از توان بالقوه عظیم آمریکا استفاده شود و ثروت و رفاه نصیب کارگران خودمان شود ازجمله معدنچیان فوق العاده ای که دولت کنونی آمریکا کاملا با آنها به گونه بدی رفتار کرده است. در حوزه سیاست های اقتصادی نیز اولویت دادن به آمریکا به معنای ان است که سیاست های نظارتی و مالیاتی به گونه ای باشد که ثروت و فرصتهای شغلی را در ایالات متحده حفظ کند و مالیات برای طبقه متوسط آمریکایی به صورت چشمگیری کاهش پیدا کند. درعین حال، مقرراتی که اقتصاد کشور را فلج می کند  و به گونه ای جنون آمیز، کشور را به توقف کشانده است، کاهش خواهد یافت. ما کاری خواهیم کرد که وضعیت به گونه ای شود که برای شرکت ها، کسب و کارهای کوچک و برای مردمی بسیار خوب شود که می خواهند در این کشور کار و فعالیت داشته باشند.»
وی در ادامه افزود:«در حوزه مهاجرت نیز، اولویت دادن به آمریکا به معنای محافظت کردن از فرصت های شغلی و امنیت شغلی، کارگران آمریکایی است. فرصت های شغلی از این کشور دزدیده شده است. زیبایی اولویت دادن به آمریکا این است که همه ما با هم متحد می شویم. همه کارگران آمریکایی حق دارند از محفاظت ها برخوردار باشند. با افرادی که حالا در مسند امور هستند ، اوضاع تغییر نمی کند. اما من می گویم که اوضاع باید تغییر کند. هیچ چاره دیگری  نداریم. باید اوضاع تغییر کند. باید آمریکا بار دیگر فعال شود. آمریکا باید کالاهای خودش را تولید کند. ما باید جاده های بین شهری را بازسازی کنیم که در حال حاضر در وضعیتی شرم آور قرار دارند. باید از سیاهپوستان آمریکایی محافظت کنیم که از سالها قبل، با آنها بدرفتاری شده است.»
وی در ادامه افزود:«باید مردم آمریکا بار دیگر در درجه اولویت قرار بگیرند. باید آمریکا امن و ایمن شود. باید شهرهای آمریکا بار دیگر امن شوند. باید کشورمان بار دیگر قوی شود. ما آمریکا را بار دیگر کشوری باعظمت خواهیم کرد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)