امام جمعه زنجان : دشمنان نباید فرهنگ ما را هدف توطئه های خود قرار دهند
امام جمعه زنجان گفت : ایران کشوری با فرهنگ اصیل و ریشه دار است و نباید اجازه دهیم دشمنان فرهنگ ما را هدف توطئه های خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به 23 خرداد سال 59 که در آن معمار کبیر انقلاب فرمان تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی را صادر کردند گفت: وابستگی فرهنگی از مهمترین دغدغه های امام راحل بود بطوریکه به فرموده ایشان فرهنگ هر جامعه هویت و موجودیت آن جامعه را تشکیل می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی با بیان اینکه امروز هم مساله فرهنگ یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری است افزود: ایشان در دیدار نمایندگان مجلس دهم نیز بر توجه جدی به مساله فرهنگ تاکید کردند که نمایندگان باید به آن توجه جدی داشته باشند.
وی با اشاره به سالروز بمباران وحشیانه جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی و کشتار مردم افزود: دولت خودگردان فلسطین اعتراف کرد تنها فایده 24 سال مذاکره با اسرائیل افزایش شهرک سازی ها ، افزایش فشارهای سیاسی و اقتصادی بر مردم فلسطین بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی 26 خرداد سال 44 را نیز یکی از روزهای غرور آفرین در تاریخ مبارزات ملت ایران دانست و گفت: در این روز شهیدان بخارایی، امانی، صفار هرندی و نیک نژاد جوانان مومن و انقلابی بدلیل اعدام انقلابی حسنعلی منصور نخست وزیر وابسته رژیم سفاک پهلوی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
خطیب جمعه زنجان با اشاره به 27 خرداد سالروز تشکیل جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) افزود: 25 سال تلاش مجدانه و صادقانه این نهاد مقدس در انجام امور عمرانی و در راستای رفع محرومیت در مناطق روستایی و عشایری ستودنی است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به ناتوانی دولت عربستان در مدیریت حج افزود : آنان به جای عذرخواهی از کشتار حجاج دست به فرافکنی زدند و با ایجاد موانع و بهانه های واهی مردم ایران را از رفتن به حج محروم کردند.
خطیب جمعه زنجان گفت: در ادامه از پاسخ انقلابی و قاطعانه وزیر امور خارجه کشورمان به نمایندگان کنگره آمریکا تشکر کرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در بخش دیگی از سخنان خود با دعوت از روزه داران و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی افزود: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای کسب تقوا و فیوضات الهی است .
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان رحمت خداوند بیش از هر زمان دیگر شامل حال مومنان می شود گفت: سبقت در نماز اول وقت / قرائت قرآن و احسان و نیکوکاری در این ماه پر فضیلت ثوابی مضاعف دارد.