یادواره شهدای محیط بانان کشور در خوزستان
یادواره سه شهید محیط بان کشور دیشب دراداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در این یادواره گفت: اعتبارات محیط زیست حدود 4 دهم درصد از اعتبارات کشوری و استانی است و سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ عرصه های طبیعی، با این بضاعت اندک باید وزارتخانه هایی همچون وزارت نفت، نیرو، صنایع و معادن را قانع کند که حافظ محیط زیست باشند.
احمدرضا لاهیجان زاده افزود: محیط زیست کشورهیچ فرصتی برای سهل انگاری ندارد و اگردر سال های آینده عملکرد خود را اصلاح نکند، وضعیت بغرنج تر می شود.
طبق استاندارد به ازای هر یک هزار هکتار و در برخی مناطق حداکثر سه هزار هکتار، باید یک نفر محیط بان وجود داشته باشد اما در خوزستان با بیش از یک میلیون هکتار منطقه حفاظت شده و تالاب، باید طبق استاندارد یک هزار نفر و در کمترین حالت 330 نفر محیط بان باید وجود داشته باشد، در حالی که تعداد محیط بان ها با نیروهای کمکی به دشواری به 90 نفر می رسند. به این ترتیب هر محیط بان خوزستانی از 11 هزار هکتار عرصه حفاظت می کند که این رقم 11 برابر استاندارد است.
هفته گذشته دو محیط بان منطقه حفاظت شده گنو در استان هرمزگان و یک محیط بان پارک ملی بمو در استان فارس به دست شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسیدند.