پخش زنده
امروز: -
یک محموله باطری قاچاق در کرمانشاه کشف و ضبط شد .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما، رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه گفت : بنا بر اطلاعات دریافتی مبنی بر اینکه تعدادی از قاچاقچیان سودجو اقدام به خریداری محموله باطری قاچاق از مناطق مرزی جنوب کشور کرده و قصد دارند آن را با یک دستگاه کامیونت ایسوزو از طریق راههای مواصلاتی استان کرمانشاه به شهرهای مرکزی کشور انتقال دهند، بررسی موضوع در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
سرهنگ محمدرضا امیری افزود : شب گذشته مآموران پلیس آگاهی با بررسی های اطلاعاتی خود موفق شدند خودروی مورد نظر را در جاده خروجی شهر ماهیدشت به سمت کرمانشاه توقیف و در این رابطه دو نفر را نیز دستگیر کنند.
وی با بیان اینکه تعداد 197 عدد باطری در مارکها و آمپرهای مختلف از خودروی مذکور کشف و ضبط شد، خاطرنشان کرد: خودرو به همراه محموله و متهمان برای سیر مراحل قانونی به پلیس آگاهی منتقل شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان ارزش محموله کشف شده را یک میلیارد ریال اعلام کرد.