طراحی و ساخت دستگاه دوغ ساز تمام اتوماتیک در فیروزکوه
پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه موفق شدند نخستین دستگاه دوغ ساز تمام اتوماتیک را طراحی و تولید کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محسن کمالی از اعضای گروه سازنده این دستگاه گفت : دستگاه دوغ ساز تِلِم با ظرفیت 40 لیتر ذخیره دوغ می تواند ترکیبی هموژن از ماست و دوغ پرچرب گرمادیده مخلوط همراه با کف و طعم متفاوت و خنک تولید کند .
او افزود : کاربرد این دستگاه در بوفه دانشگاهها ، مدارس ، رستوران ها و اماکن تفریحی و گردشگری است .
حبیب اسفندیار از دیگر سازندگان این دستگاه گفت : دستگاه دوغ ساز در دومدل تمام چوب و تمام استیل ساخته و به بازار عرضه می شود.
او افزود برای ساخت ماهانه هزار دستگاه بطور متوسط در بخش تولید و بازاریابی 70 نفر مشغول بکار می شوند.
معاون پزوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت : این واحد دانشگاهی مجهز به 65 کارگاه و آزمایشگاه پیشرفته است که تمام مراحل طراحی و تولید دستگاه دوغ ساز در این کارگاهها انجام می شود.
محمود محمود زاده افزود : به جهت مزیت نسبی و کاهش قیمت تمام شده تا نصف قیمت مشابه خارجی ، قابلیت تجاری سازی به منظور صادرات برای این محصول وجود دارد