• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۲۴۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار پاکپور در اختتامیه همایش فرماندهان نیروی زمینی سپاه:

دشمن درصدد جلوگیری از نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی است

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران: با حضور مقتدرانه رزمندگان نیروی زمینی سپاه توطئه های دشمنان خنثی شده است.

دشمن درصدد جلوگیری از نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سپاه نیوز،سردارسرتیپ محمد پاکپور در آیین اختتامیه ششمین همایش فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در سالن اجتماعات مرکز تربیت و تداوم آموزش عقیدتی سیاسی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد افزود: همه اقدامات و توطئه هایی که پیرامون جمهوری اسلامی ایران در طول سال‌های گذشته اتفاق افتاده، برای محدود و محصور کردن نظام و جلوگیری از توسعه و نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی در میان ملتهای منطقه است.
وی گفت: در ششمین دوره بصیرتی فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه ضمن توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر، بر تقویت قوای روحی و جسمی در حوزه‌های اعتقادی، بصیرتی، نظامی و انتظامی تاکید شد.
فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اهداف اصلی برگزاری این همایش افزود: اهداف اصلی برگزاری این همایش،‌بررسی اولویت های کاری و به ‌روزرسانی آنها، بررسی تطبیقی برنامه‌های مصوب سال 95، گزارش عملکرد مناطق ماموریتی و انجام هماهنگی‌های عملیاتی بوده است.
وی در ادامه سخنان خود به تشریح وضعیت منطقه و اقدامات نیروی زمینی در راستای حفظ و تأمین امنیت پایدار در کشور پرداخت و گفت: همه اقدامات و توطئه هایی که پیرامون جمهوری اسلامی در طول سال‌های گذشته اتفاق افتاده برای محدود و محصور کردن نظام و جلوگیری از توسعه و نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی در میان ملتهای منطقه است.
سردارپاکپور تصریح کرد: خداوند متعال شرایط را به گونه‌ای مقدّر فرمود که علیرغم توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان و در رأس آنها آمریکا، آنچه اکنون در کشورهای همسایه از جمله عراق شاهد هستیم، استیصال قدرت‌های فرامنطقه‌ای و نفوذ معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی در آنجاست.
وی تأکید کرد: توطئه دیگری که در راستای شکستن جبهه مقاومت و تأمین امنیت اسرائیل انجام گرفت، شکستن سرپل مقاومت در سوریه بود که پیش بینی دشمنان و کشورهای ارتجاعی منطقه این بود که حکومت بشار اسد و جبهه مقاومت بیش از 5 یا 6 ماه دوام نمی‌آورد، امّا آنچه در صحنه عمل اتفاق افتاد برخلاف برآوردها و برنامه‌ریزی‌های آنان بوده است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه  در ادامه تصریح کرد:  اخیراً اقداماتی از سوی دشمنان جمهوری اسلامی در راستای تجهیز و انسجام گروهک‌های ضدانقلاب مستقر در شمال عراق انجام گرفت و چندین تیم با تجهیزات قابل ملاحظه به سمت ایران روانه کردند که نصرت الهی و رشادت‌های رزمندگان اسلام موجب شد ضربه سنگینی به تیم های ضدانقلاب وارد شود که در هفته‌های گذشته خبرهای مربوط به این عملیات‌ها در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب شرق به اطلاع ملت شریف ایران رسید.
وی افزود: مرزهای برخی از کشورهای همسایه ما از امنیت لازم برخوردار نبوده و موجب سوء استفاده اشرار و ضدانقلاب برای اقدامات تروریستی و خرابکاری قرار می گیرد امّا بحمدالله با اشراف اطلاعاتی و حضور مقتدرانه رزمندگان نیروی زمینی سپاه، تمامی توطئه های آنان تاکنون خنثی و نقش بر آب شده است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه  تصریح کرد: تا سال 1389 بخش‌هایی از مرزهای جمهوری اسلامی ایران در شمال غرب و جنوب شرق بدلیل شرایط جغرافیایی منطقه نیروهای خودی حضور نداشتند که با اقدامات و عملیات‌هایی که تا سال 1394 در آن مناطق صورت گرفت، هم‌اکنون شاهد حضور پررنگ و جدّی رزمندگان نیروی زمینی سپاه در آن مناطق هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)