برداشت گوجه فرنگی طبیعی ازمزارع اصفهان
برداشت گوجه فرنگی طبیعی از 400 هکتار مزارع شهرستان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسوول واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: پیش بینی میشود تا پایان زمان برداشت در اواسط شهریور بیش از 10 هزار تن از این محصول ارگانیک برداشت شود.
سید مجید رفعتجاه با اشاره به اینکه محصول ارگانیک یا طبیعی، بدون دخالت یا مصرف آفتکشها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید میشود، افزود: مبارزه بیولوژیک در چند سال گذشته در 200 هکتار از مزارع و گلخانه های شهرستان اصفهان اجرا شده است.
وی گفت: استفاده نکردن از کودها و آفت کشهای شیمیایی مضر سبب بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگیهای زیست محیطی میشود.