موفقیت تیم ربات پرنده آرورا در مسابقات جایزه بزرگ پهبادها
تیم ربات پرنده آرورا در نخستین مسابقات جایزه بزرگ پهبادها با گرایش سرعت ، سوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سرپرست تیم و رییس پژوهشکده رباتیک دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف آباد گفت: دراین دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد این تیم با کسب رتبه سوم توانمندی های خود را به نمایش گذاشت.
عباس چترایی افزود: در این دوره از مسابقات بیش از 30 تیم شرکت کننده با تواناییهای بالا باهم به رقابت پرداختند .
وی گفت : در پایان الیاس ناطق، امیرکاظمی و امیرحسین غیور از اعضای تیم آرورای مرکز رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد توانستند بالا تر از تمام مدعیان رتبه سوم با کسب عنوان سریع ترین پرنده رقابتها را به خود اختصاص دهند.
وی افزود : طراحی ، ساخت، آزمایش و تمرین این پرنده دو ماه طول کشیده و بیشترین سرعت ثبت شده این پرنده 160 کیلومتر در ساعت است که یکی از بهترین هدایت کنندگان کشور، هدایت آن را به عهده دارد.
رییس پژوهشکده رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد افزود: تیم ربات پرنده آرورا پیش ازاین توانسته بود در در یازدهمین دوره مسابقات کشوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پارسال رتبه دوم رشته عمودپرواز (Quadrotor) را کسب کند.
نخستین دوره مسابقات جایزه بزرگ پهپادها در دو کلاس سرعت و فضای بسته 6 تا 8 مرداد با رقابت 49 تیم دانشگاهی در مجموعه ورزشی صنایع دفاع برگزار شد .