• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۵۴۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

تخصیص اعتبار 5 میلیارد تومانی برای بیماران «ای بی»

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان با تخصیص اعتبار 5 میلیارد تومان سعی در برطرف کردن بخشی از مشکلات این بیماران از جمله رایگان شدن پانسمان‌ها دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر دیناروند در نشست خبری بررسی مشکلات بیماران پروانه ای یا ای بی افزود: قاعدتا مشکلات این بیماران بیش از 5 میلیارد تومان است اما مشکل پانسمان آن‌ها و شاید بخشی از مشکلات دیگر آن‌ها برطرف خواهد شد.

وی گفت: این بیماری یک بیماری ژنتیکی است و فعلا درمان ‌ندارد مگر اینکه در آینده از طریق ژن درمانی بتوان تا حدی مشکلات این بیماران را تقلیل داد.

دیناروند با بیان اینکه پانسمان این بیماران از ماه گذشته درحال تهیه و رایگان شدن است ادامه داد: کلینیک های ویژه ای برای مسائل درمان این بیماران نیاز است تا دیگر احتیاج نباشد این بیماران از شهرستان به تهران بیایند.

فرهنگ عمومی در برابر بیماری «ای بی» بالا نیست

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برغم همه مشکلات بیماران «ای بی»، نبود فرهنگ عمومی و شناخت کافی در برابر این بیماری یکی از دغدغه های اصلی آنان است. 

دکتر دیناروند در نشست خبری بررسی مشکلات بیماران پروانه ای (ای.بی) افزود: به علت نبود آگاهی در جامعه رفتارهای ناراحت کننده ای در خصوص این بیماران دیده می شود و باید رسانه ها در زمینه معرفی این بیماری به عنوان یک بیماری غیرواگیر ایفای نقش کنند. 

وی ادامه داد: اغلب بیماری های خاص از تسهیلاتی از جمله درمان رایگان دارویی برخوردارند اما بیماری ای. بی هنوز جزو بیماری های خاص شناخته نشده است البته وزارت بهداشت در این زمینه منتظر مصوبه مجلس نمی ماند و از ماه گذشته پانسمان های این بیماران به صورت رایگان ارائه می شود. 

دیناروند با بیان اینکه این بیماران بجز پانسمان نیازمند درمان های دارویی و ترمیمی هستند گفت: اعتباری در سال جاری به عنوان یک بسته حمایتی در اختیار این بیماران قرار خواهد گرفت تا در مدیریت روند درمانی آنان اثرگذار باشد. 

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: بسیاری از پزشکان در مدیریت این بیماری با پروتکل های لازم آشنا نیستند و البته بخش عمده ای از خدمات درمانی این بیماری از جمله وظایف سازمان غذا و دارو نیست اما این سازمان خود را موظف می داند روند درمان این بیماران را پیگیری کند و حمایت های ویژه ای از آنان داشته باشد.

وی گفت: البته حمایت های مردمی و نهادهای دیگر می توانند در کاهش دغدغه های این بیماران در خصوص روند درمانی آنان تأثیر بسزایی داشته باشد. 

رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: آنچه تحت عنوان توقیف داروهای درمان بیماری «ای بی» در گمرک بیان شده است صحت ندارد و پانسمان های این بیماران بدون مشکل وارد کشور می شود. 

دیناروند یادآور شد: در وقفه هایی کوتاه مدت کالاهای سلامت ممکن است در گمرک بماند که عمدتاً ناشی از بررسی مجوز کالاهاست و به همین منظور سامانه متمرکز فنآوری اطلاعات دارویی راه اندازی شده است و از این پس مشکلات حمل و نقل دارویی بزودی برطرف خواهد شد. 

وی گفت: برای تولید داروهای درمان بیماری «ای بی» تاکنون برنامه ریزی خاصی نداشته ایم اما اگر بخش خصوصی در این زمینه داوطلبانه ورود کند قاعدتاً ظرفیت تولید در داخل وجود دارد و ما نیز از این موضوع حمایت می کنیم. 

مشکلات گوارشی و دندانپزشکی در راس دغدغه‌های بیماران ای‌بی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)