از دمشق، ارتش سوریه و نیروهای هم پیمان در عملیاتی گسترده در محور جنوب غرب حلب تروریست های مسلح را هدف حملات موشکی و توپخانه ای خود قرار دادند و در ادامه پیشروی در این محور دانشکده های صنایع نظامی و توپخانه حلب را از لوث تروریست ها پاکسازی کردند به این ترتیب راه گریزی را که گروه های تروریستی مسلح یک ماه پیش ایجاد کرده بودند دوباره بسته شد.
ارتش سوریه و نیروهای هم پیمان در عملیاتی گسترده در محور جنوب غرب حلب، تروریست های مسلح را هدف حملات موشکی و توپخانه خود قرار دادند و در ادامه پیشروی در این محور، دانشکده های صنایع نظامی و توپخانه حلب را از لوث تروریست ها پاکسازی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دمشق ، بر این اساس، راه گریزی را که گروه های تروریستی مسلح یک ماه پیش در منطقه راموسه ایجاد کرده بودند، دوباره بسته شد و آنها بار دیگر در شرق حلب محاصره شدند.
یک کارشناس مسایل نظامی در این خصوص به خبرنگار ما گفت، "پیروزی های اخیر در محور جنوب غرب حلب حاکی از به دام افتادن تروریست های مسلح در منطقه دانشکده های نظامی است".
سرتیپ علی مقصود افزود، اکنون گروه های تروریستی فرو پاشیده اند و برای فرار از شکست یکدیگر را به خیانت متهم می کنند و حتی در شرق حلب تکفیری های جبهه النصره شماری از افراد مسلح را اعدام کردند.
سرتیپ مقصود همچنین می گوید، "آمریکا که شاهد فروپاشی گروه های مسلح در جبهه جنوب حلب است، در قالب پیشنهادی برای توافق درباره بحران سوریه، از مسکو خواسته که ارتش سوریه از جاده کاستلو عقب نشینی کند، تا راه فراری برای تروریست ها در شمال حلب تامین کند."
اما در جبهه جنوب سوریه ، ضد حمله های گروههای مسلح برای اشغال مجدد گردان پدافند هوایی که ارتش سوریه به تازگی آن را از چنگ تروریست ها خارج ساخت، بی نتیجه ماند و تروریست های این منطقه به ویژه در شیخ مسکین در معرض عملیات گاز انبری ارتش سوریه قرار گرفته اند.
کمی آن طرف تر ، یعنی در غرب جبهه جنوب ، دشمن صهیونیستی به منظور روحیه دادن به تروریست های مسلح که از هم پاشیده اند، در اقدامی جنگ افروزانه منطقه "مشاتی الحضر" واقع در مجاورت خط حایل با جولان اشغالی را با شلیک دو راکت از یک پهپاد مورد حمله قرار داد که تلفات جانی درپی نداشت.
ناظران بر این عقیده اند که آمریکا و هم پیمانان منطقه ای خود، اهرم هایشان را یکی پس از دیگری در جبهه های سوریه از دست می دهند ، و شاید به همین دلیل ترکیه نیروهای نظامی خود را روانه مناطقی در شمال سوریه کرده تا در رایزنی های بین المللی ، جایی برای مانور داشته باشد.