صدور سند برای 13 میلیون هکتاراز خراسان جنوبی + فیلم
تاکنون از 14 میلیون هکتار اراضی ملی خراسان جنوبی برای 13 میلیون و 500 هزار هکتار سند مالکیت صادر شده است .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی ، امروز در دومین کارگروه پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکار آمد خراسان جنوبی آخرین وضعیت طرح حد نگار، نقاط جرم خیز شهر بیرجند، سکونتگاه های غیر مجاز و اقدامات شهرداری و میراث فرهنگی در بافت های فرسوده و تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.
طبق طرح حد نگار یا کاداسترکه پیشقدم برای ثبت اراضی ملی است از ابتدای امسال در خراسان جنوبی نقشه محدوده هزار 715 روستا به مساحت 95 هزار 714 هکتار برای جلوگیری از تصرف غیرقانونی ثبت شده است .
حاشیه نشینی و پیشگیری از گسترش آن در نقاط جدید دیگر موضوع مطرح شده در این کارگروه بود.
شهرداری بیرجند هم قول داد ساختمان های ناکارآمد در محله های آسیب پذیر که مورد سوء استفاده قرار می گیرد را جمع آوری کند.
آرین رییس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی هم گفت: رسانه ها نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی مناطق خطرساز در حاشیه شهر دارند که باید بیش از پیش در این خصوص تلاش کنند.