رویدادهای امروز آمریکا؛
فرار مالیاتی طبقه مرفه در آمریکا
جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید: شکاف های موجود در بدنه اقتصاد آمریکا سبب فرار های مالیاتی طبقه مرفه شده است.
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما، جاش ارنست:شکاف های موجود در اقتصاد آمریکا سبب فرار های مالیاتی طبقه مرفه شده است،
سخنگوی کاخ سفید گفت: رئیس جمهور معتقد است که ما می توانیم اقداماتی کمک کننده برای اقتصاد کشورمان از طریق بستن شکاف های موجود در بدنه اقتصاد که طبقه مرفه از آنها بهره برداری می کنند،انجام دهیم. ما باید از منافع ناشی از بستن این شکاف ها برای کمک به رشد اقتصاد کشورمان استفاده کنیم.ما باید از این منافع برای سرمایه گذاری در بخش زیرساخت کشورمان استفاده کنیم.ما باید از این منافع در جهت سرمایه گذاری در بخش آموزش عالی کشورمان استفاده کنیم.این موضوع در کوتاه مدت و درازمدت برای اقتصاد ما موضوع خوبی خواهد بود.این موضوعی است که رئیس جمهور به دنبال آن است.
وضعیت کلینتون در نظرسنجی ها اندکی بهبود یافت.
براساس میانگین نتایج نظرسنجی ها، نامزد دموکرات ها، سه ممیز یک دهم درصد از نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیش افتاده است که در مقایسه با روز گذشته شش دهم درصد افزایش یافته است.
براساس این میانگین که پایگاه خبری «ری ال کلیر پالیتیکس» آن را منتشر کرده است، هیلاری کلینتون 47.9 دهم درصد و ترامپ 44.8درصد آراء را به خود اختصاص داده است.
هیلاری کلینتون نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حزب دمکرات گفت:ترامپ نماینده یک سیستم فریبکار است.
هیلاری کلینتون گفت:شکاف های موجود در اقتصاد آمریکا سبب شده است که ثروتمندان روز به روز ثروتمندتر شوند و نابرابری ها در در بخش درآمدی روز به روز بدتر شود.
دستگاه قضایی ایالت نیویورک به بنیاد دونالد ترامپ دستور داد جمع آوری کمک های مالی را برای مبارزات انتخاباتی متوقف کند.
بر اساس نامه دادستان ایالت نیویورک به تاریخ جمعه که روز دوشنبه در اختیار خبرگزاری فرانسه قرار گرفته است، بنیاد ترامپ در دفتر فعالیت های خیریه ایالت نیویورک به طور معتبر ثبت نشده و هرگز اطلاعات مالی اجباری مرتبط با فعالیت های خود را نیز ارائه نکرده است.
بنابراین دادستان از بنیاد ترامپ خواست «درخواست برای کمک ها یا هر نوع فعالیتی برای جمع آوری منابع مالی را متوقف کند».
ترامپ :من قوانین مالیاتی آمریکا را رعایت کرده ام
دونالد ترامپ نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه گفت:من قوانین مالیاتی آمریکا را رعایت کرده ام. ترامپ گفت:من قوانین مالیاتی را بهتر از هر فرد دیگر می دانم. من فردی هستم که می توانم این قوانین را اصلاح کنم.
ترامپ گفت:هیلاری کلینتون در تمام مدت زندگی خود حتی یک دلار هم با کار به دست نیاورده است.او همه آنچه را که دارد از شما به دست آورده است.او این پول را از کشور شما به دست آورده است.او این پول ها را از حامیان مالی خود که به دنبال منافع خاص هستند کسب کرده است.
ترامپ تاکید کرد اوباما نمی داند چه کار می کند.
دونالد ترامپ در مجمع کهنه سربازان آمریکایی موسوم به «جنگجویان آمریکا» در ویرجینیا در پاسخ به سوالی درباره نحوه مبارزه با به اصطلاح جهادیها و اسلام گرایی گفت سیاست و استراتژی دولت اوباما در نبرد علیه جهادیها و نحوه شناساندن آن به مردم، گمراه کردن و گیج کردن مردم است.
در تیراندازی در ایالت کالیفرنیا در آمریکا یک نفر زخمی شد.
براثر تیراندازی که در شهر یوربا لیندا در ناحیه اورنج کانتی روی داد.یک نفر زخمی شد.