• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۲۷۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال
مدیرکل فنی و حرفه ای تهران:

اعطای گواهینامه به850 نفر از کارگران + فیلم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران: امسال 7 هزار 298 نفر از کارگران را در استان ثبت نام کردیم که 6 هزار 204 نفر از آنان در آزمون ها قبول شدند.

محمد طهرانیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: طبق آمار از این تعداد حدود 850 نفر گواهینامه های خود را گرفته اند و بقیه نیز در این ماه گواهی خود را دریافت می کنند . 
وی با بیان اینکه در مقایسه با سال گذشته آمار ما کاهش یافته است گفت: در شش ماهه نخست سال پیش، حدود 10 هزار نفر را داشتیم که این کاهش به خاطر وقفه بررسی ها به وجود آمده است و در شش ماهه دوم سرعت می دهیم که قطعا به آمار سال قبل نیز خواهیم رسید . 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران درباره صدور گواهی مهارت فنی و حرفه ای افزود: در خصوص بحث کارگران صنعت ساختمان، قانونی در جهت حمایت از کارگران صنعت ساختمان در کشور وجود دارد که  اگر گواهی مهارت فنی و حرفه ای را دریافت کنند ، می توانند از مزایا و تخفیف بیمه ای برخوردار باشند . 
وی گفت: اقشار مختلفی در سطح کشور به سازمان ما مراجعه می کنند از این ها آزمونهایی گرفته می شود که طبق روال گواهی های مربوطه به آنها داده می شود . 
طهرانیان افزود: در بررسی های که سازمان در سال گذشته به عمل آورد ما با پدیده ای مواجه شدیم که بعضا افرادی غیر از کارگر ساختمان از این منفذ استفاده می کنند و خود را کارگر ساختمان معرفی و مراجعه می کنند و آزمون می دهند و گواهی می گیرند و از این امتیاز برخوردار می شوند . 
وی با بیان اینکه این یک انحراف است و ما اقدام به جلوگیری از این انحراف کردیم گفت: مهمترین مشکلی که در این حوزه وجود دارد این است که افرادی (برای دریافت گواهی فنی و حرفه ای) به ما مراجعه می کردند اما چون ما مرجع تشخیص نبودیم بلکه باید براساس قانون از هرکسی که خود را در این حرفه صلاحیت دار می دانست ، موظف بودیم آزمون بگریم و گواهی صادر کنیم بنابراین برای حل این معضل تفاهم نامه ای با انجمن فنی کارگران ساختمان منعقد کردیم که براساس این تفاهمنامه مرجع تشخیص کارگران ساختمانی انجمن صنفی و کانون ها هستند . 
طهرانیان افزود: آنها هر کسی را که به ما معرفی کنند ما آزمون ها را می گیریم.
وی گفت: امسال نیز حدود هزار نفر از این کارگران گواهینامه مهارتی خود را دریافت کرده اند که می توانند از آن استفاده کنند که قطعا در شش ماهه دوم سرعت بالاتری خواهد گرفت . 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران درباره اینکه چرا برخی غیر کارگر خود را بیمه کارگری می کنند افزود: از آنجایی که کارگران از تخفیف بیمه ای برخوردار هستند، اینها با معرفی خود به عنوان کارگر از تخفیف بیمه ای استفاده می کنند. 
وی درباره برگزاری آزمون نیز گفت: ما در استان تهران و خیلی از استانها برای کسانی که بی سواد هستند حتی فضا را باز کردیم و به جای آزمون کتبی از آنها آزمون شفاهی می گیریم که بتوانند آزمون خود را درست بدهند . 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)