باقری :
90 درصد مشکل شناخت کارگران ساختمانی حل شده است
رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی تهران : قانونی پیشنهاد کرده ایم که اگر تصویب شود هیچ کس جرات نمی کند از بیمه کارگری سوء استفاده کند.
محمد باقری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: از سال 88 با سازمان فنی حرفه ای تفاهنامه داریم تا از تخلفات و سوء استفاده بیمه کارگری جلوگیری شود .

وی گفت: با رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز نشستی داشتیم که این تفاهمنامه به صورت کشوری اجرایی شود .
رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی استان تهران با بیان اینکه ما در استان تهران چنین مشکلی(استفاده غیرکارگران از بیمه کارگری ساختمانی) نداریم، افزود : در این خصوص قانون ضعیف است و مجلس باید قانونی تصویب کند که غیرکارگر ورود نکند.
وی گفت: ما این موضوع را به کمیسیون اجتماعی مجلس پیشنهاد دادیم اما در عمل اجرایی نشد .
باقری افزود: اکنون تقاضای ما از مجلس و دولت و دست اندرکاران این است که به این موضوع به صورت جدی توجه شود.
رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان تهران گفت: اکنون قبل از این که کارگر به انجمن صنفی مراجعه کند باید دو استاد کار بیمه شده وی را تایید کند ، بعد از آن تشکیل پرونده می دهد و خودمان نیز تحقیقات اولیه را انجام می دهیم .
باقری افزود : اکنون با این روال حدود 90 درصد مشکل حل و فصل شده است و تنها درصدی تخلفات صورت می گیرد .
وی گفت: قانونی را در این خصوص به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد دادیم تا بر اساس آن اگر کارگری شناخته نشد، بیمه اش باطل شود حتی آن مقدار که از بیمه کارگری استفاده کرده است جریمه شود.
باقری ادامه داد : این قانون را مجلس تصویب اما شورای نگهبان رد کرده است اگر این قانون تصویب شود هیچ کس جرات نمی کند از بیمه کارگری سوء استفاده کند .