گیلان
پخت بزرگترین غذای نذری در صومعه سرا
برای پخت 45 دیگ غذای نذری یک تن برنج ، 200 کیلو پیاز ، سیب زمینی و لپه و 200 کیلو گوشت قرمز استفاده شد

45 دیگ غذای نذری امروز در صومعه سرا پخته و توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما این مقدار غذا بر اساس سنتی 80 ساله در مسجد امام حسین (ع) صومعه سرا پخته و بین عزاداران حسینی توزیع شد.
غذای نذری پخته شده در این مسجد بین 7 هزار نفر توزیع شد.
برای پخت 45 دیگ غذای نذری یک تن برنج ، 200 کیلو پیاز ، سیب زمینی و لپه و 200 کیلو گوشت قرمز استفاده شد.
برای پخت این غذا 180 میلیون ریال هزینه شد که آن را خیران تامین کردند.