• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۴۴۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲
بین الملل » تحلیلی

نظرسنجی‌ فاکس : ترامپ با کلینتون برابر شد

شبکه تلویزیونی محافظه‌کار فاکس نیوز آمریکا اعلام کرد: در جدیدترین نظرسنجی‌ها، نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوری خواه با رقیب دموکراتش مساوی شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، در حالی که فقط هفده روز به برگزاری انتخابات آمریکا باقی مانده است، شبکه تلویزیونی محافظه‌کار فاکس نیوز آمریکا اعلام کرد: در جدیدترین نظرسنجی‌ها، نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوری خواه با رقیب دموکراتش مساوی شده است. 

مجری شبکه فاکس نیوز ابتدا گفت: جدیدترین نظرسنجی مشترک دو مؤسسه «آی بی دی»/«تی آی پی پی» حاکی از آن است که در رقابت چهار جانبه، دونالد ترامپ 41 درصد، هیلاری کلینتون 40 درصد، گری جانسون، نامزد حزب لیبرترین آمریکا، 8 درصد و جیل استاین، نامزد حزب سبز این کشور، 4 درصد رأی خواهند آورد، که نشان‌دهنده‌ی پیشتازی یک درصدی ترامپ نسبت به کلینتون است، اما با توجه به حاشیه خطای آماری 3/6 درصدی این نظرسنجی، می‌توان گفت که آراء ترامپ و کلینتون در این نظرسنجی برابر با یکدیگر است. این نظرسنجی از 15 تا 20 اکتبر (24 تا 29 مهر) از 789 شهروند آمریکایی که اعلام کرده‌اند به‌احتمال زیاد در انتخابات امسال شرکت خواهند کرد، به‌عمل آمده است. 
نتایج نظرسنجی مؤسسه رازموسن نیز نشان می‌دهد که در رقابتی چهار جانبه، دونالد ترامپ 43 درصد، هیلاری کلینتون 41 درصد، گری جانسون، 5 درصد و جیل استاین، 3 درصد رأی خواهند آورد، که نشان‌دهنده‌ی پیشتازی دو درصدی ترامپ نسبت به کلینتون است، اما با توجه به حاشیه خطای آماری 2/5 درصدی این نظرسنجی، می‌توان گفت که آراء ترامپ و کلینتون در این نظرسنجی نیز تقریباً یکسان تلقی می‌شود. این نظرسنجی از 18 تا 20 اکتبر (27 تا 29 مهر) از 1500 شهروند آمریکایی که اعلام کرده‌اند به‌احتمال زیاد، در انتخابات 2016 شرکت خواهند کرد، انجام شده است. 
مجری افزود: این‌ها دو مورد از تازه‌ترین نظرسنجی‌ها هستند و من (از عملکرد خوب ترامپ در این دو نظرسنجی) شگفت‌زده شده‌ام. 
هرالدو ریوِرا، یکی از تحلیلگران حامی دموکرات‌ها در این شبکه، گفت: من نیز غافلگیر شدم، ولی این‌ها نظرسنجی‌های مؤسسات معمولِ نظرسنجی در آمریکا نیستند و لذا باید منتظر نتایج آن نظرسنجی‌های معمول باقی بمانیم. من هنوز بر این عقیده‌ام که بهترین راه، استفاده از میانگین «ریل کلیرِ» (کاملاً روشنِ) نتایج تمام نظرسنجی‌هاست (اشاره به محاسبه میانگین نظرسنجی‌هاست که پایگاه اینترنتی ریل کلیر پالیتیکس آن را به طور مستمر منتشر می‌سازد). ریورا افزود: میانگین نظرسنجی‌ها (که شامل نظرسنجی‌های پیش از سومین مناظره ریاست جمهوری نیز می‌شود) حاکی از پیشتازیِ بیش از شش درصدی (6/2 درصدی) هیلاری کلینتون است. 
ریورا گفت: شرکت در این انتخابات، شبیه زمانی است که ما در دوران کودکی مجبور می‌شدیم روغن کرچک بخوریم. این روغن آنقدر بد بو و بد مزه بود که باید بینیِ خود را می‌گرفتیم و ناگهان آن را سر می‌کشیدیم. هرالدو افزود: به نظر من، تعداد حامیان کلینتون بیشتر از ترامپ است، ولی حامیان کلینتون با شور و شوق از او پشتیبانی نمی‌کنند. این در حالی است که حامیان ترامپ با شور و حرارت از او پشتیبانی می‌کنند، اما تعدادشان کمتر (از حامیان کلینتون) است. 
اریک بولینگ، کارشناس دیگرِ این شبکه که حامی جمهوری‌خواهان است، گفت: حتی در نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهد هیلاری کلینتون شش درصد جلوتر از ترامپ است، حاشیه خطای آماری آن نظرسنجی‌ها چهار درصد است و از اینرو، پیشتازی کلینتون از ترامپ نیز بسیار به میزان خطای آماریِ آن نظرسنجی‌ها نزدیک است. وی تأکید کرد: خطای آماری نظرسنجی‌ها را نباید ( فقط به زیان ترامپ) بلکه باید برای هر دو نامزدِ ریاست جمهوری لحاظ کنیم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)