• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۵۵۲۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
دادستان تهران

دستگیری دو متهم مروج فساد و ابتذال جنسی

دادستان عمومی و انقلاب تهران از دستگیری دو متهم مروج فساد و ابتذال جنسی خبر داد.

دستگیری دو متهم مروج فساد و ابتذال جنسیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ، جعفری دولت آبادی در پنجمین نشست دادستانی تهران در حوزه آسیب های اجتماعی با موضوع عفاف و حجاب از دستگیری یک متهم سابقه دار و فعال در ماساژ غیرمجاز و مختلط و هم چنین از دستگیری یک متهم مروج فساد خبر داد. 
وی با بیان اینکه متهمان با صدور قرار تامین مناسب به زندان معرفی شده اند،گفت: هر دو متهم سابقه فعالیت های غیرقانونی در زمینه ترویج فساد و ابتذال جنسی داشته اند.
جعفری دولت آبادی در ادامه جلسه در بیان اهمیت مهدهای کودک افزود: به مهدهای کودک نباید به محل نگهداری کودکان نگاه کرد، بلکه مهدهای کودک پرورشگاه فرهنگی هستند؛ زیرا کودکان امروز، مردان و زنان آینده هستند لذا با سرمایه گذاری بر روی کودکان ، آینده آنها را تضمین کرده ایم. 
وی اختلاف میان دستگاه ها از جمله سازمان بهزیستی و آموزش و پرورش در مدیریت امور مربوط به مهدکودک ها را قابل رفع در این جلسات ندانست، اما اعلام کرد موضوع را به دستگاه های مربوطه انعکاس خواهد داد. 
دادستان تهران از سازمان بهزیستی خواست نظارت ها را در عرصه عمل تشدید کند و پیشنهاد کرد جمعی از نمایندگان دستگاه های حاضر در جلسه با سازمان بهزیستی همکاری کرده و در قالب گروه های جداگانه از مهد کودک ها بازدید کنند. 
دادستان تهران از اعلام برخی آمارهای بدون مبنا از سوی برخی افراد و مسئولان در حوزه های مختلف انتقاد کرد و افزود : آمارها نباید موجب سیاه نمایی و سلب اعتماد مردم شود و در عین حال آمارها باید واقعی باشد. 
جعفری دولت آبادی در خصوص پیشنهاد برگزاری جلسه با طراحان لباس، موضوع را به یک کارگروه  ارجاع داد. 
وی پیشنهاد کرد با مدیران مراکز تولید البسه، جلساتی با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی و تولیدکنندگان کلان آنها برگزار شود و از معاون دادسرا خواست تمرکز جلسات در مورد لباس هایی باشد که جهت ارائه در بهار سال آینده در حال تولید و قابل ارائه خواهد بود. 
دادستان تهران مطالبه از دستگاه های فرهنگی که بودجه های مربوط به عفاف و حجاب را در اختیار دارند ، امری مهم تلقی کرد و اظهار داشت: به تدریج از نمایندگان دستگاه های مربوطه دعوت خواهد شد تا در خصوص عملکرد خود توضیح دهند.

عملکرد مسئولان در نگرش مردم به موضوع عفاف و حجاب موثر است.
دادستان تهران گفت:36 دستگاه و سازمان حدود 6 هزار میلیارد تومان بودجه برای امور فرهنگی در اختیار دارند . 
جعفری دولت آبادی با انتقاد از مصرف گرایی و تجمل گرایی،  برونرفت از چنین آسیبی را منوط به توجه به نقش جامعه در تربیت و پرورش انسان ها دانست. 
وی نقش دستگاه ها به ویژه فعالان حوزه فرهنگ درموضوع عفاف و حجاب را، نقشی بی بدیل خواند و خاطرنشان کرد: امر عفاف و حجاب مستلزم برنامه و اقدامات ریشه ای و مداوم است. 
جعفری دولت آبادی به نقش دستگاه های فرهنگی در این موضوع اشاره کرد و افزود: طبق برخی آمارها ، 36 دستگاه و سازمان حدود 6 هزار میلیارد تومان بودجه برای امور فرهنگی در اختیار دارند. 
وی درخصوص نتیجه مهم قابل استنتاج از این امر اضافه کرد: وجوه کلانی در اختیار دستگاه ها و نهادهای فرهنگی کشور قرار دارد، اما خروجی و عملکرد قابل ملاحظه ای در حوزه عفاف و حجاب مشاهده نمی شود ؛ این در حالیست که صرف این وجوه در جهت اجرای برنامه های مربوط ارتقای وضع عفاف و حجاب می تواند موجبات تحول در وضع موجود را فراهم کند. 
وی افزود: اگر دستگاه های فرهنگی بخشی از بودجه و اعتبارات خود را در حوزه عفاف و حجاب هزینه کنند، تحولات مثبتی رخ خواهد داد. 
جعفری دولت آبادی سرمایه گذاری روی کودکان، نوجوانان و جوانان کشور را به عنوان آینده سازان کشور مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر به این قشرها توجه نکنیم، مشکلات کنونی در آینده افزایش خواهد یافت.
دادستان تهران با اشاره به این که برخلاف نظام های سکولار، نظام دینی مسئولیت هدایت و رشد مردم را بر عهده دارد و غفلت از این موضوع قابل توجیه نیست، تاکید کرد: باید در حوزه عفاف و حجاب با برنامه ریزی هدفمند اقدامات مستمر و اساسی انجام گیرد. 
وی به تاثیر و نقش آثار عملکرد مسوولان بر رفتار مردم اشاره کرد و با ابراز اطمینان از این که عملکرد مناسب مسوولان موجب تغییر رفتار و دیدگاه مردم خواهد شد اظهار داشت: بخشی از مشکلات کنونی در همه حوزه ها از جمله سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، به رفتار مسوولان بر می گردد. 
دادستان تهران با انتقاد از اینکه برخی مسئولان با در پیش گرفتن منش اشرافی گری ، فراموش کرده اند که با همراهی و حضور مردم به مقام و منصب رسیده اند، افزود: رفتار و عملکرد مسئولان در نگرش مردم به موضوع عفاف و حجاب موثر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی تازه برای نوجوانان از سیره حضرت فاطمه (س) در کتاب «ریحانه پیامبر»
شعرخوانی شعرای شمال فارس در رثای حضرت زهرا
آیین تشییع شش شهید گمنام در شهرکرد
معرفی فیلم‌های ایرانی جشنواره جهانی؛ روایتی از جنگ، عشق و انسانیت
پخت سمنوی نذری در شهر داران
دیدار مسئولان خوروبیابانک با خانواده شهیدان شمسایی در مهرجان
مالیات‌های مردم کرمانشاه، بودجه ۹ پروژه استان را تامین کرد
نوسازی سالن‌های مطالعه خوابگاه‌های دانشجویی
تداوم محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای گمنام بر دستان مردم شیراز
سازمان برنامه و بودجه در حال تهیه فهرست طرح‌های اولویت‌دار است
پرداخت حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال غرامت خشکسالی به کشاورزان کرمانشاهی
کیفیت هوای تاکستان و محمدیه در وضعیت قرمز/ قزوین ناسالم برای گروه‌های حساس
تشییع ۶ شهید گمنام دفاع مقدس در بوشهر (عکس)
تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه فرهنگیان گرگان
نوجوانان و جوانان اولویت برنامه های آموزشی مقابله با مواد مخدر
چیت سازیان، مردی که تا آخر ایستادگی کرد
پیکر‌های مطهر سه شهید گمنام در اردبیل تشییع شد
شهیدان، شاگردان مکتب امام حسین (ع)
تشییع پیکر ۹ شهید فاطمی همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)