تولید دستگاه اندازه گیر زاویه تماس سطوح در کشور
به همت محققان یک شرکت دانش بنیان در پارک فناوری پردیس دستگاه اندازه گیری زاویه تماس مایعات با سطوح مختلف بومی سازی و تجاری شد.

محمد مهدی اکبر نژاد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبر گزاری صدا و سیما در خصوص این دستگاه گفت: نسل جدید این دستگاه با قابلیت های بالاتر نسبت به نمونه های خارجی تولید شده است.
وی افزود: از این دستگاه در صنایع مختلفی چون نفت و گاز، پتروشیمی، صنایع رنگ سازی، مرکب سازی، چسب سازی و واحد های شیمیایی استفاده می شود.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو متری طرح گفت: برای این محصول با فناوری بالا نرم افزار جانبی هم نوشته شده است که به تحلیل فرآیند دستگاه می پردازد.
اکبرنژاد افزود: امکان اسکن زاویه تماس در روی تمام نقاط، استخراج اطلاعات مربوط به یکنواختی و همگونی سطح، اندازه گیری پیوسته به تعداد سیکل مورد نظر و آنالیز آماری داده ها از جمله قابلیت های این محصول است.
وی با اشاره به تولید این محصول در کشورهای امریکا، آلمان، انگلیس و فنلاند گفت: این محصول فناورانه در ایران با صرفه جویی50 هزار دلاری برای هر دستگاه همراه است.