• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۶۹۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۹
رصد انتخابات آمریکا(7)

هشتم نوامبر، پایانی بر سال کثیف رقابت؟

در این نوشتار وقایع و مسائل انتخاباتی پدید آمده در 17 روز منتهی به این انتخابات (اول تا 17 آبانماه) بررسی شده است. مهمترین رویداد در این دوره زمانی به ایمیل‌های هیلاری کلینتون مربوط می‌شود.

پژوهش خبری صدا و سیما: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، هشتم نوامبر 2016 برابر با سه‌شنبه ‌18 آبان 1395 برگزار خواهد شد. هر یک از دو نامزد دمکرات و جمهوری‌خواه‌ (هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ) که ‌بتواند 270 الکترال کالج را از مجموع 538 الکترال کالج بدست آورد، به‌عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا سوگند یاد خواهد کرد.

قرار است سه شنبه 18 نوامبر انتخابات برگزار شود. انتخابات کنونی ریاست جمهوری آمریکا با انتخابات گذشته این کشور متفاوت است. هیلاری کلینتون نامزد دمکرات ها و دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان در این دوره از انتخابات رکود بی‌اخلاقی را در مبارزات انتخاباتی ایالات متحده شکسته‌اند؛ به نوعی که نتایج نظرسنجی‌ها نشان ‌می‌دهد شرایط بدی که لفاظی‌های رایج حاکم بر مبارزات انتخاباتی امسال در آمریکا به وجود آورده، بدترین احساسات را در رأی‌دهندگان آمریکایی برانگیخته است. میانگین نتایج نظرسنجی‌هایی که در پایگاه اینترنتی رئال کلیر پالیتیکس  منتشر می‌شود، حاکی از آن است دو نامزد بیش از آنکه محبوب باشند، مورد تنفر هستند. طبق نتایج نظرسنجی‌ها، محبوبیت کلینتون 43. 6 درصد و عدم محبوبیت وی 52. 8 درصد است. محبوبیت ترامپ 37. 4 درصد و عدم محبوبیت وی 58. 6 درصد است. این یعنی اینکه مردم آمریکا علیرغم اینکه از هر دو نامزد بدشان می‌آید، مجبورند یکی از آنها را انتخاب کنند.

در این انتخابات دونالد ترامپ که به زن ستیزی و تحقیر زنان شهره شده است، در برابر هیلاری کلینتون، نخستین نامزدِ زن برای این پست، قرار گرفته است. بسیاری از تحلیلگران با اشاره به مواضع دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان در خصوص متحدان آمریکا،‌ احتمال تقلب در انتخابات و طرح مسائل نژادی، مذهبی و قومی، وی را تهدیدی برای نظام سیاسی و اقتصادی آمریکا می‌دانند. در مقابل، حامیان ترامپ، بحران‌های کنونی جهان را نتیجه سیاست‌های اوباما و کلینتون می‌دانند و می‌گویند ترامپ پروژه‌ای ایدئولوژیک ندارد و سیاست خارجی نوینی را بنا خواهد گذارد که رهبری آمریکا را در جهان تقویت نماید.

در این نوشتار وقایع و مسائل انتخاباتی پدید آمده در 17 روز منتهی به این انتخابات (اول تا 17 آبانماه) بررسی شده است. مهمترین رویداد در این دوره زمانی به ایمیل‌های هیلاری کلینتون مربوط می‌شود. در حالی که فقط ده روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده بود، جیمز کومی، رئیس پلیس فدرال آمریکا با ارسال نامه‌ای به نمایندگان کنگره که تحت کنترل جمهوری‌خواهان است اطلاع داد در ماجرای ایمیل های هیلاری کلینتون پیام های جدیدی کشف شده است که به نظر می‌رسد برای پیشرد تحقیقات از اهمیت زیادی برخوردار است. با وجود استقبال ترامپ و حامیان وی از این خبر و گمانه‌زنی‌ها درباره تاثیر احتمالی این موضوع بر موفقیت ترامپ در انتخابات پیش رو، یک هفته بعد، پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد در جریان دور جدید تحقیقات از پرونده ایمیل‌های هیلاری کلینتون به موردی که مجرمانه تلقی شود ،برخورد نکرده است. اکنون ناظران با استناد به نتایج نظرسنجی‌ها به این اتفاق نظر رسیده‌اند که کلینتون اولین رئیس جمهور زن در آمریکا خواهد شد و حزب دموکرات برای سومین دوره پیاپی (پس از دو دوره اوباما) به کاخ سفید راه خواهد یافت. با این حال با توجه به فرایند عجیب و غریب این انتخابات، ممکن است این پیش‌بینی به وقوع نپیوندد.

هشتم نوامبر، پایانی بر سال کثیف رقابت؟

متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.

پژوهش خبری صدا وسیما// پژوهشگر: دارابی

  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)