برداشت دانه روغنی کنجد در خنج
برداشت دانه روغنی کنجد از یک هزار و 350 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خنج آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: پیش بینی می شود دو هزار تن کنجد در این شهرستان
برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
بستان اسلامی افزود: با توجه به کاهش300 هکتاری سطح زیر کشت این
محصول نسبت به پارسال، با استفاده از شیوه نوین آبیاری و بی خاکورزی میانگین تولید
این محصول هم اینک یک هزار و 200 کیلوگرم در هکتار است.
وی گفت: دانه روغنی کنجد تولید شده در این شهرستان علاوه بر تامین نیاز
فارس به استان های یزد، اصفهان و هرمزگان نیز عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات
زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز
دارند، کنجد بهترین محصول است.
دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد) و شیرینی و تهیه روغن کنجد
مصرف می شود و دارای مزایایی همچون کاهش کلسترول خون، حفاظت سلول های کبدی و پیشگیری
از فشارخون بالاست.
شهرستان خنج در فاصله 265 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.