• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۸۸۲۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری
از نخستین ساعات صبح؛

گرفتار شدن رانندگان در ترافیک سنگین پایتخت+فیلم

یخ زدگی معابر و مسیرهای ارتباطی سبب ترافیک سنگین و قفل شدن بزرگراه‌ها و خیابان‌ها به‌ویژه در شمال و غرب تهران شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این ترافیک موجب شد تا بسیاری از شهروندان تهرانی دیر و با تاخیر زیاد به مقصد برسند.

یخ‌زدگی بزرگراه در نقاطی از جمله حدفاصل بزرگراه چمران و تونل کردستان در بزرگراه نیایش، یخ زدگی بخشی از بزرگراه چمران در جنوب سئول و یخ‌زدگی هر دو مسیر شمال و جنوب بزرگراه یادگار در محدوده کوهستان و چند رمپ و لوپ در برخی بزرگراه‌های دیگر باعث شد تا تردد خودروها در این معابر با کندی روبه‌رو شود. 

ترافیک از نخستین ساعات صبح در بزرگراه‌های نیایش، همت و حکیم در مسیرهای غرب به شرق سنگین گزارش شده است و بر اساس گزارش های رسیده ترافیک در این مسیرها در حال کاسته شدن است.

پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد:‌ عوامل پلیس راهور با حضور در نقاط پرترافیک بزرگراهی به دنبال روان سازی این معابر هستند و تا روان‌ شدن کامل ترافیک در این نقاط حضور خواهند داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



ترافیک سنگین مناطق شمالی شهر تهران ، شهروندان را کلافه کرد

صبح امروز بارش برف در مناطق شمالی تهران، بویژه در مناطق یک ، دو ، سه و شش موجب شد تا ترافیک سنگینی را در محورهای بزرگراه چمران، مدرس، کردستان، نیایش و خیابان ولی عصر شاهد باشیم.
از ساعت 6.15 دقیقه صبح امروز شهروندانی که قصد داشتند به محل های کارشان بروند شاهد برف در سطح گذرگاهها بودند .
برخی شهروندان در مصاحبه با خبرنگار ما اظهار داشتند که متاسفانه شهرداری تهران برغم اعلام پیش بینی   سازمان هواشناسی مبنی بر اینکه صبح دوشنبه شاهد بارش برف و کاهش دما خواهیم بود نسبت به شن و نمک پاشی اقدام نکرده بود.
شهروندانی که از ساعت 6.30 دقیقه صبح از منزل خود بیرون آمده اند ساعت هاست که همچنان در ترافیک بزرگراه ها  مانده و بسیاری از انان هنوز به محل کار خود نرسیده اند و ترافیک مناطق شمالی به دیگر مناطق از جمله به مناطق پنج، بیست و دو و چهار نیز رسیده است.
ترافیک سنگین صبح امروز تهران به حدی بوده است که این ترافیک در بزرگراه نیایش تا بوستان جوانمردان، در بزرگراه چمران تا پل گیشا و کردستان تا بزرگراه حکیم و بزرگراه مدرس تا بزرگراه حکیم امتداد یافت.
همچنین در مصاحبه ای که برخی از خبرنگاران خبرگزاری با مردم داشته اند ، مردم گلایه می کردند که شهرداری تهران باید به هشدارهای سازمان هواشناسی بیشتر توجه می کرد تا چنین مشکلی برای مردم پیش نمی آمد.
با این وجود از ساعت 7.30 صبح امروز کارگران شهرداری مشغول به نمک پاشی و شن پاشی شده اند تا سطح برخی معابر که یخ زده بود از حالت یخ زدگی خارج شود .


یخ زدگی خیابان ها،علت اصلی ترافیک چند ساعته پایتخت

معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ علت اصلی ترافیک چند ساعته امروز صبح را یخ زدگی سطح آسفالت محورهای بزرگراهی، معابر و خیابان های مختلف پایتخت اعلام کرد.
سرهنگ ترابیان در مصاحبه تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ‌گفت: یخ زدگی سطح آسفالت خیابان ها موجب کندی عبور و مرور وسائل نقلیه، ایجاد گره های ترافیکی در ورودی و خروجی بزرگراه ها و در نهایت موجب پس زدن بار و ایجاد ترافیک سنگین از ساعت 6 بامداد امروز شد.
وی وقوع تصادفات پی در پی خودروها در معابر یخ زده پایتخت را عامل مضاعف در کندی حرکت وسائل نقلیه و ایجاد بار متراکم و سنگین ترافیک بیان کرد.
سرهنگ ترابیان از وقوع چندین تصادف در معابر مختلف به ویژه برخورد زنجیره ای 6 دستگاه خودرو در بزرگراه یادگار امام و چندین تصادف در مسیر شمال به جنوب بزرگراه چمران خبر داد.
وی گفت: در حال حاضر بار ترافیک به طور نسبی رو به کاهش است اما در برخی از معابر به علت تراکم بیش از حد وسائل نقلیه، ترافیک سنگین همچنان ادامه دارد.
معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه عوامل شهرداری در ساعات اولیه صبح امروز تنها موفق به نمک پاشی بخشی از معابر شدند افزود: نداشتن آمادگی کامل عوامل شهرداری در این زمینه موجب شد یخ زدگی سطح بیشتر خیابان ها باقی بماند .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
نظر راهنمايي و رانندگي كاملاً صحيح است و موضوعات مطرح شده در مسيرها در ساعات اوليه صبح كاملاٌ مشهود بود ظاهراً عوامل شهرداري در خواب ناز بوده اند
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)