• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۰۳۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۹
بین الملل » غرب آسیا
در پی نقض عهد آمریکایی ها؛

ظریف: تمدید تحریم ها بی اعتباری آمریکا را نشان می دهد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران: کاری که کنگره امریکا کرده است در صورتی که به امضای رئیس جمهور امریکا هم برسد اثر اجرایی ندارد.

آقای ظریف در بدو ورود به فرودگاه ایندرا گاندی دهلی نو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: تمدید تحریم ها ضد ایران از نظر جامعه بین المللی بی اعتباری دولت آمریکا  را نشان می دهد. 
وی گفت: امریکا برخلاف تعهدات خودش عمل می کند. 
ظریف گفت: همانطور که در گذشته مقامات امریکایی موظف بودند اجرای تحریم ها را متوقف کنند اکنون هم اجرا متوقف است و شرایط برای کشورهای ثالث تفاوتی ندارد. 
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: کاری که کنگره امریکا کرده است در صورتی که به امضای رئیس جمهور امریکا هم برسد اثر اجرایی ندارد. 
محمد جواد ظریف با بیان اینکه ما نیازی نداریم که با مقامات هند ، چین و ژاپن درباره این اقدام امریکا وارد گفتگو شویم، گفت: کار افرینان این سه کشور تمایل دارند در ایران سرمایه گذاری کنند و این تصمیم امریکا اثری بر سرمایه گذاری این کشورها در ایران ندارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم 
آغاز نشست مشترک تجار و بازرگانان ایران و هند
نشست مشترک تجار و بازرگانان ایران و هند با حضور وزیر امورخارجه کشورمان در هتل مریدین دهلی نو آغاز شد. 
در این نشست که وزیر نفت هند نیز حضور دارد فعالان اقتصادی، تجاری، صنعتی و بانکی دو کشور درباره همکاری های دوجانبه گفتگو می کنند. 
حدود دویست نفر از نمایندگان شرکت ها و موسسات اقتصادی و مالی در این نشست مشترک حضور دارند.

گزارش اختصاصی خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم 

وزیرخارجه ایران: هند شریک مهم تجاری ماست 
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران و هند دو کشور دوست هستند که در قالب جنبش غیر متعهدها نیز با یکدیگر همکاری می کنند . 
محمدجواد ظریف در نشست مشترک اقتصادی دو کشور افزود: جمهوری اسلامی ایران ، هند را شریک مهم تجاری خود می داند و خواهان آن است که روابط دوستانه  اش را با این کشور گسترش دهد .
وی گفت : روابط دو کشور در حوزه های مختلف به ویژه در زمینه انرژی، تجارت و حمل و نقل در حال توسعه است و ایران و هند به دنبال آن هستند که فراتر از این همکاری کنند.
وزیر امور خارجه کشورمان افزود : طرح ایجاد شهرک سرمایه گذاری مشترک جمهوری اسلامی ایران و هند در بندر چابهار نه تنها برای ایران و هند بلکه برای سایر کشورهای منطقه از جمله افغانستان نیز مهم است.
ظریف اضافه کرد : جمهوری اسلامی ایران از طریق چابهار به توسعه افغانستان کمک می کند؛ این طرح توسعه همکاری های اقتصادی با کشورهای آسیای میانه و قفقاز را نیز تسهیل می کند.

 دوره سلطه گرایی به پایان رسیده است
محمد جواد ظریف در نشست نخبگان و اندیشمندان هند افزود: درک اشتباه درباره قرن بزرگ امریکایی خسارات فراوانی برای منطقه ما ایجاد کرده است .
وی با هشدار درباره جهانی شدن تروریسم افزود : همه نیازمند درک این واقعیت هستیم که حمایت از تروریسم ، عایدی برای هیچ کس ندارد. 
وزیر امور خارجه ، گسترش تروریسم در منطقه غرب اسیا را برخاسته از ناامیدی ، تحقیر و ترس مردم برشمرد که بیگانگان مسبب ان هستند. 
ظریف ؛ اشغال عراق و افغانستان و منطق اشغالگری در فلسطین را مسبب گسترش افراط گرایی و تروریسم دانست .
وی درک غلط از قرن بزرگ امریکایی را سبب خسارات فراوان در منطقه غرب اسیا برشمرد و هشدار داد: درک این واقعیت اهمیت دارد که صحبت از بزرگ کردن دوباره امریکا اشتباه است زیرا دوران سلطه گری به پایان رسیده است.
رئیس دستگاه دیپلماسی نتیجه سلطه گرایی را فاجعه امیز دانست و افزود : حمله به عراق و افغانستان و اشغال این کشورها سبب ایجاد متغیرهای لازم برای رشد نیروهای تروریستی شد که از این تحقیر و سرخوردگی به وجود آمدند. 
ظریف گفت: اکنون در هند که دارای دموکراسی است مردم می توانند دیدگاه های خود را از طریق صندوق های رای بروز دهند همچنان که در ایران چنین فرصتی وجود دارد. 
وی افزود : چنین امکانی برای مردم بسیاری از کشورها وجود ندارد و تندروها از این ناامیدی مردم برای جذب نسل جوان سوء استفاده می کنند . 
ظریف هشدار داد : اکنون نمی توان افراط گرایی را در کشور خاصی منحصر دانست زیرا از طریق شبکه های اجتماعی گسترش می یابد و دیگر نمی توان آن را در عراق ، سوریه یا دیگر کشورها نگه داشت. 

ظریف: تمدید تحریم ها بی اعتباری آمریکا را نشان می دهد ظریف: تمدید تحریم ها بی اعتباری آمریکا را نشان می دهد ظریف: تمدید تحریم ها بی اعتباری آمریکا را نشان می دهد ظریف: تمدید تحریم ها بی اعتباری آمریکا را نشان می دهد ظریف: تمدید تحریم ها بی اعتباری آمریکا را نشان می دهد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)