• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۰۴۴۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

آغاز به‌کار ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی سیلاب کشور

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از آغاز به‌کار ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی سیلاب هم‌زمان با بروز اولین سیلاب پاییزی در روزهای پایانی هفته جاری خبر داد.

آغاز به‌کار ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی سیلاب کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محمد حاج‌رسولی‌ها در گفت‌و‌گو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون) با بیان این مطلب که سیلاب اول از روز چهارشنبه گذشته آغاز شد، در خصوص تشکیل ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی مدیریت سیلاب در کشور اظهار داشت: بر اساس مصوباتی که در حضور وزیر نیرو داشتیم، مقرر شد از سال 95 ستادی به عنوان ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی مدیریت سیلاب در کشور تشکیل شود تا مباحث مرتبط با سیلاب‌هایی که پیش‌بینی و به وقوع می‌پیوندد مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم این ستاد با ستاد مدیریت بحران کشور و استانداری‌ها ادامه داد: این ستاد متشکل از دفاتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، شرکت مدیریت منابع اب، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، موسسه تحقیقات آب و شرکت آب و نیروی ایران است و راهبری وضعیت استان‌ها در حین وقوع سیلاب و گزارش گیری پس از سیلاب در سه بخش ساماندهی شده و در این ستاد مورد پیگیری قرار می‌گیرد.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره بروز اولین سیلاب پاییزی در هفته گذشته ادامه داد: اولین سیلابی که در سال 96-95 محتمل بود در کشور اتفاق بیفتد، ازجانب این ستاد برای 8 استان پیش‌بینی شد که بحرانی‌ترین استان‌ها، استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بودند؛ بر این اساس در روز چهارشنبه گذشته 10 آذرماه اولین نشست این ستاد با حضور تمامی اعضا تشکیل شد.
وی ادامه داد: در این جلسه پیش‌بینی آوردها در سد و رودخانه‌های مختلف مورد رصد قرار گرفت و مدیریت مخازن نیز انجام شد و جاهایی که لازم بود سطح مخازن کاهش پیدا کند تا بتوان سیلاب‌ها را کنترل کرد نیز مد نظر قرار گرفت.
حاج رسولی‌ها در ادامه اضافه کرد: در طی 72 ساعت فعالیت، این ستاد توانست مدیریت سیلاب را در اولین وقوع سیلاب در سال 96-95 با موفقیت مدیریت کند.
وی در خصوص میزان سیلاب‌های به وقوع پیوسته در استان‌ها گفت: پیش‌بینی‌های ما در خصوص 70 درصد سیلاب‌ها محقق شد که عمده این سیلاب‌ها در استان‌های لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان به وقوع پیوست و بخشی نیز در استان چهار محال و بختیاری پیش‌بینی می‌شد که در سطح دو بودند و شامل استان‌های ایلام، کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان می‌شد.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اینکه بیشترین ورودی سیلاب‌ها در سدهای حوضه خلیج فارس و دریای عمان بوده است، افزود: دبی ورودی این سیلاب‌ها 2400 مترمکعب در ثانیه در حوضه آبریز دز، 2000 متر مکعب در ثانیه در حوضه کارون و حدود 350 تا 400 متر مکعب در ثانیه در حوضه کوثر بود که پیش‌بینی می‌شود این سیلاب تا فردا (یکشنبه) نیز ادامه یابد.
وی با بیان اینکه بارش در برخی از استان‌ها تا فردا (یکشنبه) ادامه دارد گفت: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور با ورود موج جدید سامانه‌های بارشی به کشور از روز دوشنبه، پیش‌بینی می‌شود سیلاب‌های جدیدی نیز در روزهای پایانی هفته جاری در برخی استان‌ها به وقوع بپیوندد و این ستاد از هم‌اکنون آماده پوشش و مدیریت تمامی وضعیت‌های احتمالی شده است.
حاج رسولی‌ها ادامه داد: با توجه به اینکه در بارندگی اول زمین‌ها مرطوب و حوضه آب‌های زیرزمینی تا حدودی اشباع شده‌اند، بروز سیلاب‌های بعدی به مراتب از حساسیت و مدیریت سخت‌تری برخوردار خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
عاقبت مرغ های تریاکی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)