دیدار استاندار کرمان با نایب رئیس مجلس
استاندار کرمان گفت: فهم سیاسی به معنای تحقق فعالیت آزادانه معتقدان به نظام است.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا رزم حسینی در دیدار با نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در کرمان افزود: فهم سیاسی آن است که فعالان معتقد به نظام ، آزادانه فعالیت کنند و ما باید فضا را فراهم کنیم تا جوانان بدانند هر کسی خلاف می کند ، انقلابی نیست.
وی افزود: تشکل های دانشجویی نیز دلسوز هستند و در شرایط بحرانی هر یک از دانشجویان یک قاسم سلیمانی است.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه امروز استان کرمان میزبان فرزند شهید بزرگوار آیت الله مطهری است ، گفت: نسل گذشته دوران انقلاب را با مطالعه کتب های ایشان شناخته اند و نسل آینده نیز می شناسند.
رزم حسینی گفت: استان کرمان فعالان نجیب سیاسی دارد و در دولت یازدهم با نگاه واقعی اعتدالی سعی شده با هدایت های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه فهیم کرمان به خوبی تا امروز گروه های سیاسی در فضای آرام و امنیت کامل نسبت به برگزاری گردهمایی های سیاسی اقدام کنند.
وی افزود: در انتخابات گذشته در کرمان با امنیت کامل گردهمایی های سیاسی با حضور سلایق مختلف قانونی در کنار هم برگزار شد و همچنین در سال 93 جشنواره فرهنگی و اقتصادی استان کرمان در تهران ، سلایق و شخصیت های ارزشمند با همدلی و همزبانی برای توسعه و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی دور هم جمع شدند.
استاندار کرمان به گستردگی این استان و فعالیت 56 امام جمعه با دیدگاه ها و سلایق مختلف در این استان اشاره کرد و افزود: همدلی و همزبانی بین ائمه جمعه استان به خوبی نمایان است و در این راستا پیش از انتخابات سال 94 منشور همدلی در استان تهیه شد و به امضای احزاب سیاسی رسید.
نماینده عالی دولت یازدهم در استان با تاکید بر اینکه استان کرمان با وجود فعالیت های احزاب سیاسی با کمترین چالش سیاسی در دولت یازدهم روبرو بوده است ، افزود: وجود بروکراسی نحس اداری و قوانین مزاحم دو مشکل اساسی توسعه و پیشرفت استان هاست که باعث فساد اداری و نداشتن انسجام دستگاه های حکومتی از جمله دولت ، مجلس ، قضایی و امنیتی را پدید آورده است.