• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۳۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۵
سیاسی » رهبری

مطالبات رهبری؛ موضوع جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس خبرگان

مطالبات مورد تاکید مقام معظم رهبری از جمله خبرگان انقلابی و مطالبه گری این مجلس از دستگاه های مسئول موضوع جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس خبرگان بود.

مطالبات رهبری؛ موضوع جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس خبرگانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی در حاشیه جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان در جمع خبرنگاران افزود: این بحث چندی قبل در جلسه هیئت رئیسه مطرح شد که ساز و کار این مطالبه گری بحث شود و اینکه چگونه، از چه کسانی، چه بخش هایی و چه اشخاصی انجام شود.
وی اضافه کرد: در این باره کمیسیونی بررسی مقدماتی انجام داد و نتیجه کار کمیسیون در جلسه هیئت رئیسه مطرح و مقرر شد کار به صورت منسجم و با ساز و کار روشنی در مجلس خبرگان دنبال شود به طوری که در هر جلسه هیئت رئیسه یا در هر اجلاسیه خبرگان گزارش شود که وضع این مطالبات چگونه است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: آنچه مسلم است وضع کشور اقتضا می کند دستگاه ها کار خود را به موقع انجام دهند در حوزه مسائل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، دستگاه ها این وظیفه قانونی را بر عهده دارند در برخی موارد دیده می شود که با وجود تأکید مقام معظم رهبری و خواست مردم، کار در زمان خود انجام نمی شود و به تعبیر آیت الله جنتی از جمله آن موضوع حقوق های نجومی است مقام معظم رهبری در مقطعی تذکر دادند بعد تأکید کردند اکنون هم چند مرحله می فرمایند که علی القاعده این مطالبه مردم هم هست. 
وی با اشاره به موضوع مهم اقتصاد مقاومتی افزود: 9 ماه از سال را سپری می کنیم و چند ماه دیگر به آخر سال باقی نمانده است از این رو حتما دستگاه های کشور باید بتوانند درباره اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل کارنامه درخشانی را ارائه کنند و در عرصه عمل باید نشان داده شود که اقداماتی صورت گرفته است.
رئیسی افزود: اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخشی است که می تواند بسیاری از مشکلات کشور ما را حل کند و این باید مورد توجه همه دولتمردان و مسئولان باشد و مجلس خبرگان به عنوان نمایندگان ملت می تواند این مسئله را مطالبه کند.
وی ادامه داد: بحث اینکه چگونه مجلس خبرگان مطالبه گری داشته باشد بحث امروز جلسه هیئت رئیسه بود که ساز و کاری برای آن تعیین شد و کمیسیون سیاسی مجلس خبرگان مأموریت یافت کار رصد این موضوع را دنبال و گزارش های خود را به صورت مداوم هم در هیئت رئیسه و هم در اجلاس سراسری خبرگان مطرح کند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: موضوع دیگر که مورد تأکید قرار گرفت پیروزی رزمندگان عزیز و مجاهدان در حلب بود که همه اعضای جلسه تقدیر و تشکر داشتند که این پیروزی نتیجه مقاومت و استواری است و نشان داد که مقاومت جواب می دهد و این جلوه اش نه در خرمشهر موجب آزادی خرمشهر شد بلکه در حلب هم موجب آزادی این شهر شد و به خواست خدا در آینده موجب آزادی قدس شریف خواهد شد. 
وی افزود: نکته سوم مسئله ضرورت اجتناب ناپذیر وحدت و انسجام اسلامی است امروز در پرتو عنایات رسول گرامی اسلام و ولادت باسعادت آن وجود مبارک و امام صادق (ع) پیام وحدت بخش این ولادت باسعادت است و نظام جمهوری اسلامی برای همه امت اسلامی است امروز پرچمدار وحدت در جامعه نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک راهبرد و نه یک تاکتیک است حتما باید مسئله وحدت انسجام برای همه کسانی که دل در گرو دین و ارزش های دینی دارند به عنوان یک ضرورت مطرح شود. 
رئیسی گفت: امروز راهبرد نظام اسلامی راهبرد وحدت و راهبرد دشمن هم راهبرد تفرقه است هر کس بداند یا نداند بخواهد یا نخواهد و در تفرقه بدمد در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است چه تشیع انگلیسی باشد یا تسنن امریکایی. هر کس هم قلم، قدم، راه و حرکتش در جهت انسجام بخشی به جامعه اسلامی باشد باید چهره کریه جریان تکفیری و دست هایی که این جریان را در جامعه اسلامی فعال می کند و آن دست استکبار جهانی است افشاگری کند زیرا امتداد راهبردی جریان استکبار، آل سعود در منطقه است. 
وی افزود: برای جامعه ما باید این بصیرت و روشن بینی ایجاد شده باشد که امروز تفرقه و جدایی در جامعه اسلامی، خواست دشمنان اسلام است و این پیامی است که همه دلسوزان انقلاب و اسلام بر زبان دارند و در عمل دنبال می کنند تا به خواست خدا بتوانیم وحدت، انسجام و یکپارچگی را در پرتو پیام های الهام بخش رهبری معظم انقلاب اسلامی و همه دلسوزان در عالم ایجاد کنیم.
تولیت آستان مقدس رضوی درباره اسکان زائران در دو صحن حرم رضوی هم گفت: هر سال 30 میلیون زائر مهمان داریم بخشی از آنها افرادی هستند که برای استفاده از امکانات فراهم شده در مشهد شامل، هتل، مسافرخانه و مراکز نگهداری مانند مهمانسراها توانمندی دارند. اما برخی افراد تمول و امکانات مادی آنچنانی ندارند و زیر طبقه متوسط قرار دارند و درآمد بسیار کمی دارند از این رو برخی وقت ها در پارک ها یا کمپ هایی با شرایط سخت اسکان می یافتند.
وی گفت: برای ما به عنوان خدمتگزاران این آستان نورانی شایسته نیست مهمان امام رضا با شرایط سردی و گرمی هوا مواجه شود بلکه باید مقدمش گرامی داشته شود، ما این امکانات را داریم و هم مردم توجه دارند زیرا امکانات آستان قدس رضوی متکی به نذر و وقفی است که دلدادگان آن حضرت هدیه می کنند لذا به نظرمان رسید ابتدا این زائران را جایی اسکان دهیم که آرامش داشته باشند.
رئیسی افزود: اطراف حرم مطهر اماکنی را تهیه کردیم تا خانواده ها با انتقال به این مراکز در یک تا دو شبی که می مانند آنجا مستقر شوند.
وی گفت: گاهی افرادی سه تا چهار ساعت می خواهند بمانند زیارت کنند از این رو جایی در گوشه ای از حرم که با حفظ حرمت حرم، برای زیارت مشکلی ایجاد نمی کند تهیه شد تا بتوانند استراحت موقت داشته باشند و نظم حرم هم برقرار بماند اما این کار موقتی است.
رئیس ادامه داد: در برخی از این شب ها همکاران ما 100 تا 300 نفر از زائرانی را که به علت نداشتن جا و مکان، اطراف حرم بودند شناسایی و به مکانی که آستان قدس تهیه کرد منتقل کردند البته برای کار دائمی، مقدمات ایجاد شهر زائر در ورودی شهر مشهد آغاز شد و 40 درصد کار ساختمانی پیش رفته است که تا آخر سال مرحله اول آن راه اندازی می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)