طرح تحقیقاتی تولید و تکثیر جلبک دریایی استرولینا و استفاده آن در شیرینی نخستین بار در اصفهان با موفقیت اجرا شد
. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مدیر عامل شرکت دانش بنیان محصولات فرا سودمند گفت: این جلبک دریایی با 78 درصد پروتئین با ارزش غذایی بسیار بالا ، سرشار از ویتامین بی 12 و آهن است که با بهره گیری از تسهیلات اقتصاد مقاومتی افزودن این نوع جلبک به شیرینی در اصفهان انجام و با موفقیت اجرا شد. امید نگینی افزود: جلبک دریایی استرولینا در آزمایشگاه در مدت یک ماه تولید و پس از فرآیند برداشت و خشک کردن ، تبدیل به پودر شده و با افزودن طعم دهنده های خوراکی به شیرینی تبدیل شد که برای بیماران دیابتی بسیار سودمند است. وی گفت: در این نوع شیرینی هیچگونه قند و شکر استفاده نمی شود و هر آنچه هست گیاهی است . نگینی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید این شیرینی لوز سالانه حدود 300 تن است افزود: برای اجرای این طرح 300 میلیون تومان آورده خصوصی و تسهیلات اقتصاد مقاومتی هزینه شده و در صورت حمایت ، به تولید انبوه می رسد. این شیرینی لوز بدون شکر با شماره 79899 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید. کامران صفری مدیر مرکز رشد و فناوری تخصصی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اصفهان واحد خوراسگان نیز گفت: این طرح یکی از طرحهای علمی و تحقیقاتی است که پس از تائید نهایی در این دانشگاه انجام شده و از روند مناسبی برخوردار است./ گزارش دارد