پخش زنده
امروز: -
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حماسه 9 دی اقیانوس رحمت ملت با بصیرت بود که بسیاری خطرها را از کشور دور کرد و در این روز مردم بهتر از همیشه به میدان آمدند.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، غلامعلی
حداد عادل امروز چهارشنبه در حاشیه همایش 'علوم
عقلی و تمدن نوین اسلامی' در مشهد در جمع خبرنگاران افزود: در این روز واکنش خودجوش ملت ایران به توطئه ای که دست خارجی
و نفاق خارجی در آن مشهود بود، شکل گرفت.
او بیان کرد: ملت ایران در 9 دی نشان دادند، که بهتر از بسیاری خواص در عالم سیاست مسائل را می فهمند و در صحنه حضور به موقع دارند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوالی مبنی بر روی کار آمدن ترامپ و عمل کردن آمریکا به برجام نیز گفت: با این گمانه زنی ها نمی شود در باره سرنوشت برجام حکم صادر کرد.
وی افزود: در غرب نیز طرفداران ترامپ گاهی به نفع برجام و گاهی در مقابل برجام صحبت می کنند بنابر این داوری در باره رفتار ترامپ نباید شتاب زده باشد و همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما نه شادی می کنیم و نه عزا می گیریم.
وی در باره تصمیم اصول گرایان در زمینه معرفی نماینده یا نمایندگان خود در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اصول گرایان تلاش می کنند به وحدت نظر برسند.