• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۴۲۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
بین الملل » تحلیلی

سازمان ملل: از آغاز عملیات آزادسازی موصل حدود 115 هزار عراقی آواره شده اند

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد یک گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه این سازمان نشان می دهد که از آغاز عملیات نظامی بازپس گیری شهر موصل از تروریست‌های داعش، حدود 115 هزار عراقی آواره شده اند.
بر اساس این گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد، از دو ماه پیش که عملیات آزادسازی شهر موصل آغاز شده است، 114 هزار و 42 عراقی آواره شده اند و حدود یک میلیون نفر در این شهر به کمک های بشردوستانه دسترسی ندارند. اما به علت ادامه این عملیات، برآورد دقیق شمار افرادی که همچنان در مناطق تحت کنترل تروریست های داعش زندگی می کنند، ممکن نیست.
به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از نیویورک (مقر سازمان ملل متحد)، جامعه امور بشردوستانه نگران افزایش وخامت شرایط زندگی مردم موصل است، زیرا از یک ماه پیش که مسیرهای تدارکاتی این شهر بسته شده است، مواد اولیه به بخش های غربی شهر نمی رسد. به خصوص، امنیت و ایمنی کودکان به شدت نگران کننده است. زندگی بیش از 50 هزار نفر از آنها تحت تاثیر عملیات نظامی در موصل و اطراف شهر قرار گرفته است.
حمیده لاسکو، معاون صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در عراق به مرکز خبری سازمان ملل (ONU Info) اعلام کرد این نهاد در حال همکاری با دولت عراق برای ارائه خدمات اساسی، حمایت روانی و آموزش به کودکان است.
وی خاطر نشان کرد: «‌ حمایت از آموزش کودکان هدف اصلی ماست. آموزش به حفظ کودکان در امنیت کمک خواهد کرد. آنها در برابر به کار گرفته شدن در مناقشه مسلحانه محافظت خواهند شد و همچنین خواهند توانست به حقوق بنیادین خود دست پیدا کنند.»
وی همچنین گفت: « یونیسف همچنان از همه طرف‌های درگیر مناقشه می خواهد اجازه دهند این کودکان مانند همه کودکان دیگر بزرگ شوند و یک زندگی عادی داشته باشند و استفاده از آنها را در جنگ متوقف کنند.»
افرادی که در حال حاضر در اردوگاهها زندگی می کنند از کمک های بشردوستانه شامل خدمات اولیه همچون آب آشامیدنی، توالت و کمک‌های پزشکی برخوردار هستند. 
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل با بیان اینکه ظرف هفته گذشته، 10 هزار و 170 نفر دیگر آواره شدند، خاطر نشان کرد ایجاد مراکز جدید برای اسکان افرادی که به تازگی فرار کرده‌اند، در اولویت قرار دارد. 
با این حال، حوادث امنیتی، عملیات امداد را در شرق موصل تهدید می کند. پنجشنبه گذشته (22 دسامبر)، سه خودروی بمب گذاری شده در منطقه گوگجالی‌ در شرق این شهر و نزدیک مسیر اصلی دسترسی به کمک های بشردوستانه منفجر شد. علاوه بر این انفجارها، شلیک های خمپاره ای موجب شد فعالان بشردوستانه و افرادی که آنها به کمکشان رفته بودند، کشته شوند.
به علاوه، سیل ناشی از بارش های شدید و آمدن زمستان و برودت هوا شرایط را دشوارتر کرده است. نهادهای وابسته به سازمان ملل و سازمان‌های غیردولتی تلاش می کنند غیرنظامیان در برابر سرما محافظت شوند. یک سازمان غیردولتی در حال ساخت بیمارستانی صحرایی به منظور کاهش فشار بر بیمارستان‌های اربیل است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)